Udlodden 54 0-4, 4500 Nykøbing Sj

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

Charmerende enderækkehus beliggende højt på skøn grund med køn udsigt…

Midt i det hyggelige område Klint har vi nu den udsøgte fornøjelse at byde velkommen til dette charmerende stråtægte rækkehus, med status af ejerlejlighed, på Udlodden 54. Huset er et enderækkehus med forholdsvis stor have på to sider af huset og eget udhus og carport i forbindelse med haven. Området er meget roligt og vejene har kun lokal trafik og nært til badestrand og Kattegat. Her er busforbindelse, den rare købmand i Nyrup og naturoplevelser lige udenfor døren. Turen til gågaden i Nykøbing Sj. kan klares på en frisk cykeltur – ja i Klint og Nyrup kan flere ting faktisk klares på cykel. I Odsherred lever man godt for her er et utal af gårdbutikker, restauranter, strande, forlystelser for både børn og voksne. Somrene i Odsherred er et tag selv bord af festivaler, markeder, sanketure, kanosejlads, museumer, vandrereuter, naturevents mm. til at gøre sommerferierne til en uforglemmelig oplevelse.

Her – gemt bag carport og hegn – byder vi indenfor i den skønne solrige have med flere terrasser og hyggekroge. Huset er løbende blevet vedligeholdt, har termovinduer samt nyere radiatorer. Opvarmningen i ejendommen sker ved nyere moderne luft til luft varmepumpe. Af fælles arealer finder man fælles udhus, fyrrum og parkeringsareal.

Vi byder indenfor i huset, hvor man straks fornemmer den hyggelige stemning der er i huset. Hjertet i huset er uden tvivl den skønne stue i delvis åben forbindelse med det velholdte køkken. Stuen har et flot og ugenert kig til haven og området – man fornemmer virkelig ikke man har naboerne tæt på. Stuen er veldisponeret og rummer både spisestue og sofahygge og gennem de store vinduespartier kan naturen og havet nydes på alle årstider. Fra stuen er der udgang til den store terrasse, – her er basis for solbadning og hvidvin. I stueplan finder vi desuden pænt badeværelse og entré. Husets 1. sal er indrettet med stort åbent kvistværelse, der tidligere har været fordelingsgang og et mindre værelse, der nemt kunne re-etableres, samt et dejlig stort soveværelse mod vest. Huset fremstår i rigtig pæn og velholdt stand, så her kan du flytte lige ind.

Søger du et skønt sted i rolige omgivelser til en overkommelig pris – så skal du helt sikkert kigge nærmere på Udlodden 54, lejl. 4……

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Udlodden 54 0-4, 4500 Nykøbing Sj595.000 kr.7.000 kr/㎡Ejer Udgifter: 957 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 85 ㎡Grund: 2482 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1920