Udsigten 8, 6340 Kruså

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stor familievenlig villa

Velkommen til Udsigten 8, en imponerende bolig, skræddersyet til den store moderne families behov. Med en generøs størrelse på hele 274 kvadratmeter byder denne ejendom på komfort, funktionalitet og en dejlig udsigt.

Ved ankomst mødes du af et praktisk bryggers, der straks byder velkommen til den daglige logistik. Det funktionelle køkken med spiseplads er designet til både praktisk anvendelse og socialt samvær. Den utrolig stor vinkelstue, oplyst af et væld af vinduer, skaber en forfriskende og lys atmosfære. Her finder du også soveafdelingen med to gode værelser samt et lyst badeværelse. Men det er ikke alt – stueplanen byder på muligheden for at skabe endnu flere værelser efter behov.

Oppe på første sal vil du opdage yderligere tre store værelser, som er perfekte til familien. Et ekstra badeværelse fuldender dette niveau og tilføjer yderligere bekvemmelighed til hverdagen.

Nyd de solrige dage på den store, dejlige træterrasse, der tilbyder en dejlig udsigt. Den tilstødende have er både rummelig og privat, perfekt til udendørs aktiviteter og afslapning. Med udsigt ned over et skovområde kan du nyde naturens skiftende skønhed året rundt. Til boligen hører carport med redskabsrum på 33 kvm.

Denne ejendom er en del af en lukket villalomme og med begrænset gennemkørende trafik bidrager dette til en følelse af samhørighed og tryghed. Dette giver mulighed for, at familien kan nyde fredelige gåture og en følelse af at være i et sikkert og samlet fællesskab.

Den store villa trænger til modernisering, hvorefter prisen er afstemt – Her får man virkelig mange kvm. for pengene….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Udsigten 8 , 6340 Kruså1.095.000 kr.4.019 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.810 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 274 ㎡Grund: 798 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-01 check den her

Udsigten 8, 6340 Kruså

 

Beskrivelse

Er I på jagt efter en rummelig villa med en spændende planløsning? Så er Udsigten 8 i Kruså en oplagt kandidat. Beliggende på det lukkede vænge Udsigten finder I denne skønne villa med hele 274 boligkvadratmeter fordelt på 2 plan. Ejendommen er roligt beliggende hvor børnene trygt kan rende på tværs af gaden til leg og spil med vennerne. Ejendommen præsenterer sig pænt med sin unikke facade, og det hyggelige terrasse miljø som I finder på husets syd/vest side. I stueplan bydes i velkommen i husets store entre/hall hvor også trappen til husets 1.sal er at finde, samt adgang til badeværelse. Skønt køkken med spiseplads samt god madlavnings- og skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til husets baggang/bagdør hvor I også finder viktualirum og stort bryggers med mulighed for tilslutning af vaske faciliteter. Ekstraordinær stor vinkelstue hvor hele familien og alle vennerne kan samles. Stuens størrelse gør det muligt, at have separat spisestue og dagligstue. I stuen er der også installeret brændeovn. Fra stuen er der udgang til den tillokkende terrasse som egner sig perfekt til de lune sommer aftener. Fra stuen er der adgang til separat afdeling med 2 værelser og badeværelse.På 1. sal finder i 3 yderst rummelige værelser hvoraf det ene har tilknyttet disponibelt rum som evt. kan bruges som walk-in eller lignende. På 1.salen finder i også badeværelse med badekar, samt et gangareal som evt. kan udnyttes som åbent kontor.Til huset hører en skøn have med terrasser på begge sider af huset hvor solen kan nydes morgen, middag og aften. Herudover er der via baghaven adgang til stort grønt område som står til fri afbenyttelse af byens borgere. Sidst men ikke mindst er her også dobbelt carport, samt flere udhuse som kan bruges som værksted og opbevaring. Ejendommen er godt og roligt beliggende i Kruså med kort afstand til både indkøb og Grænsehallerne. I Grænsehallerne er her mulighed for at dyrke et væld af diverse fritidsaktiviteter. Fra Kruså er der endvidere gode bus forbindelser i retning af både Aabenraa, Sønderborg og Flensborg med mange jævnlige afgange. Hernæst er der ikke langt til den store Lyreskovskole og børnehave som er beliggende i Bov. Dernæst er der blot 2 minutter til dansk/tyske grænse, og dermed kort afstand til Flensborg og motorvejen.Herudover er arbejdet vedr. fjernvarme påbegyndt i området. Det vil derfor være en mulig fremtidig varmekilde, som også vil påvirke ejendommens energimærke positivt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Udsigten 8 , 6340 Kruså1.475.000 kr.5.414 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.817 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 274 ㎡Grund: 798 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1965