Udsigtsvejen 4, 6510 Gram

6510 udsigtsvejen 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Særdeles indbydende og indflytningsklar villa.

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/4 – klik på billede –

Her bydes du velkommen til denne hvidpudsede villa, som inden for de senere år har gennemgået en større modernisering. Dermed mødes du her af nogle lyse og indflytningsklare rammer, hvor du kan føle dig hjemme med det samme.

Du får veludnyttede 128 m² bolig, der er gennemgående venlige og indbydende. Endvidere er her mulighed for udnyttelse af 1. salen, så du hermed kan få yderligere plads at boltre dig på. I forbindelse med entréen har du et mindre badeværelse og videre træder du ind i den rummelige stue, hvor der er rig plads til at være sammen på og ikke mindst til hygge omkring den indbyggede pejs, der giver en dejlig varme til rummet. Fra gennemgangsrummet har du adgang til husets køkken, som er med flot og landligt inventar. Endvidere har du et værelse og et soveværelse. I denne afdeling er også et badeværelse. Videre fra køkkenet har du en mellemgang, hvor der er et opbevaringsrum og et godt stort bryggers med plads til vaskemiljø.

Der er yderst gode rammer til nydelse af sommeren på den store solterrasse, samt under den hyggelige overdækkede terrasse, hvor der kan laves hjemmelavede pizzaer i ovnen. Haven er anlagt, så den er nem at holde i hverdagen.

Den tilhørende dobbelte carport er på 62 m² med et tilhørende værksted.

Villaen er beliggende i landsbyen Kastrup, hvorfra du har kort afstand til Slotsbyen Gram med kort afstand til centrum. Gram er en hyggelig by der byder på forskellige muligheder, du kan bl.a. tage nogle dejlige gå- og løbeture i Gram Storskov eller Slotsparken. Derudover har byen sit eget slot, Gram Slot, hvor der afholdes forskellige aktiviteter og hvor den smukke natur kan nydes. Byen har sin egen skole, børnehave, fritidscenter og indkøbsmuligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Udsigtsvejen 4 , 6510 Gram675.000 kr.5.030 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.548 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 128 ㎡Grund: 1989 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1894Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x