Ulstrup Bygade 3B, 4682 Tureby

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Gennemrenoveret og velindrettet villa ved Algestrup

I de naturskønne omgivelser en smule vest for Algestrup ligger denne markante og ualmindeligt velholdte villa, der foruden en attraktiv beliggenhed med fornem udsigt til landskaberne også byder på en yderst velkomponeret planløsning med store opholdsrum og fire regulære værelser. Ude venter en dejlig have og et lækkert anneks.

Adressen hedder Ulstrup Bygade 3B, og fra jeres fremtidige bopæl er det især den rige natur, der venter lige udenfor, der imponerer. I nærmiljøet er der endvidere store s…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ulstrup Bygade 3B , 4682 Tureby5.195.000 kr.19.806 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.511 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 244 ㎡Grund: 1399 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 2002Sidste tilstandrapport er fra: 2022-07-18 check den her

Ulstrup Bygade 3B, 4682 Tureby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Unik liebhaver ejendom

Denne skønne istandsatte landejendom er beliggende i udkanten af Tureby.

For enden af den flotte allé finder du dette liebhaveri af en ejendom.
Ejendommen ligger skønt på en stor grund med flot udsigt til store marker og adgang til de omkringliggende grønne områder.

Ejendommen er helt unik og er siden 2020 blevet gennemrenoveret fra top til tå.

Huset består af to etager, stueplan og 1.sal. På stueetagen er det et køkken/ alrum, et bryggers, to store stuer og et mindre badeværelse.
På 1. salen finder du tre gode værelser, walk-in closet og badeværelse.

Træder man ind i huset gennem entréen finder du plads til opbevaring af sko og jakker, ved entréen finder du køkkenet på højre hånd, som er stort og lyst i flotte materialer og lyse gulve, der er god arbejdsplads samt massere af opbevaring i form af skuffer og skabe. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer i god kvalitet. Køkkenet rummer så meget plads at der er mulighed for spiseafdeling. Træder man ind til venstre gennem den flotte dobbelte franske dør finder man en stue med plads til enten spiseplads eller opholdsstue med udgang til terrasse

Går man gennem køkkenet finder man endnu en god rummelig stue med plads til både sofaafdeling og spiseplads. Der er ligeledes udgang til den overdækkede terrease på bagsiden af huset.

Fortsætter man ligeud gennem køkkenet finder man et stort badeværelse med flotte store marmorfliser med stor brusekabine som indeholder regnvandsbruser, forbi badeværelset er der flot åben trappe op til 1. salen.

på 1. salen er der et dejligt stort repos med plads til ophold samt opbevaring med godt lysindfald. Til højre for trappen er der stort lyst værelse som sælger i dag bruger til opholdsstue, der er god plads til både seng og skab.

Til venstre for trappen finder man 1. salens store lækre badeværelse med stort jacuzzi og brusekabine. Videre gennem reposen er der på venstre side et walk-in closet med stor plads til at hvad hjertet begærer.

Fortsætter man forbi walk-in closet finder man for enden et stort lyst værelse med samme gode muligheder som modsatte værelse.

Gennem værelset er der adgang til endnu et stort soveværelse, med skabe og plads til stor seng samt natborde. I soveværelset er der stor dobbeltdør hvor man har en rigtig skøn udsigt over de nærtliggende marker.

Boligen fremstår lys og lækker med moderne materialevalg og med sans for detaljen. En helt igennem flot og unik ejendom, som skal opleves.

Ved siden af selve huset er der anneks med stor stue/værelse samt eget bad og brændeovn. Dette giver mulighed for at have hjemmearbejdsplads på ejendommen og bruge annekset som kontor/arbejdsplads. Annekset er bygget i 2020 og står i rigtig flot kontrast til resten af huset.

Rundt om huset er der en stor og dejlig græsplæne med terrasse foran boligen og bagved boligen finder du en hyggelig overdækket terrasse.

Fra ejendommen er der gode muligheder for at komme nemt på motorvejen og der er både daginstituon, skole og indkøb i nærheden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ulstrup Bygade 3B, 4682 Tureby5.795.000 kr.23.481 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.860 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 244 ㎡Grund: 1399 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2002