Ulvshalevej 155, 4780 Stege

4780 ulvshalevej 155 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Lille sommerhus i 1. række

Rigtig charmerende sommerhus

I første række ved Ulvshale strand er dette sommerhus beliggende.
Huset er indrettet med indgang til stuen via den hyggelige overdækkede terrasse, hvor man lever hele livet ude om sommeren. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, er lyst og venligt og med trægulve. Soveværelset er med skab og udgang til baghaven. Lyst badeværelse med brus. De 24 m² er virkelig godt udnyttet, og her er rart at være. På ejendommen er der også 2 mindre udhuse.

Den overdækkede terrasse er med morgensol, og her er du kun få skridt fra den skønne Ulvshale Strand. Dejlig lukket have, som er meget nem at holde, så her har du alle muligheder for at nyde livet.

I Ulvshale er der foruden den dejlige strand også skov, et rigt fugle- og dyreliv, campingplads med lettere indkøb, café, Nyord, gode muligheder for fiskeri, mulighed for at sejle i kajak og kano i nærheden. 10 minutters kørsel fra Ulvshale er Stege by, som byder på caféer, specialbutikker, restauranter, indkøbsmuligheder, off. transport, svømmehal mv.

På Møn er der masser af liv og foruden attraktioner som Møns Klint, Camønoen og Dark Sky.

Nøgleord: 1. række, god strand, indflytningsklart, nem have, tæt på skov, natur…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ulvshalevej 155 , 4780 Stege995.000 kr.38.269 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.332 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 24 ㎡Grund: 196 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1983Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-15 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x