Understedvej 65, 9300 Sæby

9300 understedvej 65 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Landejendom med naturskøn beliggenhed ved Understed Bakker

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/1 – klik på billede –

De mangfoldige muligheder er selve essensen af denne landejendom, som ligger smukt og højt i landskabet med udsigt til Understed Bakker. Her beretter egnshistorien om stenalderens bosættelser, middelalderkonger og istidens arbejdsomme påvirkning af landmassen. Alt sammen ting, der til sammenligning får den gennemrenoverede ejendom fra 1877 til at ligne en årsunge.

En totalrenovering af stuehuset i 2001 bragte behørigt landejendommen ind i det nye årtusind, og det gælder både inden døre og udadtil, hvor husets lyse, pudsede facader stemmer kammertonen. Omkring jer finder I en række gode udhuse, der øger mulighederne eksponentielt. Et højloftet, isoleret og opvarmet værksted er en lille appetitvækker for håndværkeren, som med kontorfaciliteter, badeværelse og køkken kan drive alle dele af sin forretning fra egen adresse. Læg dertil en dobbeltgarage og en lade, der tilsvarende er indrettet med udmærkede faciliteter til overnattende turister.

De omfattende opdateringer af stuehuset resulterer i en pæn og veloplagt bolig, som blandt andet har indlagt gulvvarme i hele stueplan. Boligarealet beløber sig samlet set til 213 m2, og overalt møder I flotte, klassiske stemningsanslag, der giver meget til huset. I store dele af boligen oplever I således flettede parketgulve, hvis mørke, rustikke glød passer perfekt til huset, mens badeværelsets løvefodsbadekar og den antikke brændeovn i stuen også finder sig naturligt hjemme.

Indretningsmæssigt har I fin fleksibilitet, for balancen mellem værelser og opholdsrum tipper kraftigt mod sidstnævnte. Dermed kan I nemt indrette det præcise antal værelser, I har behov for. Således byder stueplan på køkken-alrum og stue i åben forbindelse, mens den hall-lignende entré giver videre forbindelse til bryggers, badeværelse og til første sal. Ovenpå ligger det store badeværelse tilknyttet boligens enlige soveværelse, som desuden har udgang til balkon. Det samme har overetagens rummelige stue, og afrundingsvis finder I et lille walk-in-closet.

Jordtilliggendet tæller godt og vel en hektar, hvor de store græsarealer sagtens kan give anledning til folde og løsdrift. Stuehuset og længerne samler sig om en gårdsplads, og udsigten til naboskoven nydes allerbedst fra den skønne gårdhave bag boligen.

Når området tiltrækker turister, så skyldes det naturen. Mange fine udsigtspunkter ligger spredt på strækningen mellem Understed Bakker i syd og Pikkerbakken i nord, og med blot en håndfuld kilometer til Sæby er I sikret gode forbindelser til den moderne verdens fornødenheder.

En alsidig ejendom med vidtrækkende muligheder. Kontakt os for at høre nærmere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Understedvej 65 , 9300 Sæby1.795.000 kr.4.034 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.572 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 213 ㎡Grund: 10900 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1877

Understedvej 65, 9300 Sæby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn, totalrenoveret landejendom med udsigt til Understed Bakker

Skøn landejendom med udsigt til Understed BakkerDenne velholdte landejendom i Understed Bakker er nærmest uforskammet charmerende. Her får I god plads med 213 m2 bolig foruden tre længer, hvor især det store, opvarmede værksted er en gevinst for den selvstændige håndværker. Plads er her mere end rigeligt af, og det samme gælder det idylliske islæt, hvor beliggenheden med udsigt til Understed Bakker er svær at ønske sig bedre.

Ejendommen kan føre sin historie næsten 150 år tilbage i tiden, og de…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Understedvej 65 , 9300 Sæby2.195.000 kr.4.933 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.120 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 213 ㎡Grund: 10900 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1877