Urbakken 2, 9210 Aalborg SØ

9210 urbakken 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt og velindrettet 1 plans villa

God villa med rigtig dejlig sydvestvendt have med god terrasse beliggende centralt i Gug. Der er nem adgang til godt stisystem, bus, indkøb, Gug skole, børneinstitutioner og sportsfaciliteter.

Ejendommen har været beboet af samme ejere i mange år og fremtræder velpasset og løbende vedligeholdt i flot stand ude som inde.

Indeholder: Stort og praktisk bryggers med vaskefaciliteter, masser af plads og egen indgang. God forstue/fordelingsentre. Pænt lyst gæstetoilet. 2 gode børneværelser. Soveværelse med skabsvæg. Badeværelse med kar og muret bruseniche. Hyggeligt spisekøkken med god spiseplads og åben forbindelse til spisestue, hvorfra der er adgang til den store hævede terrasse og haven. Meget stor og dejlig lys opholdsstue med kig ud i haven.

Klinker i bryggers, gæstetoilet og badeværelse. I alle opholdsrum er der smukke egeparketgulve, som evt. kan høvles/slibes.

Endvidere god garage/værksted, som i dag er indrettet til hobbyrum/lager/kontor med direkte adgang fra huset samt stor carport.

Et rigtig dejligt hus med særdeles god planløsning. Skal ses!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Urbakken 2 , 9210 Aalborg SØ2.295.000 kr.14.806 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.034 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 148 ㎡Grund: 783 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-07 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x