Usserød Kongevej 35C 2-tv, 2970 Hørsholm

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Pæn istandsat lejlighed med udsigt over byens tage

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/3 – klik på billede –

Her på Usserød Kongevej 35C, 2. tv. finder du en velbeliggende lys 2. sals lejlighed i hjertet af Hørsholm. Lejligheden ligger roligt i ejendommen i 2. række fra Kongevejen og har en smuk udsigt over byens tage. Veldrevet ejerforening med lave fællesudgifter. Desuden har lejligheden en fin planløsning, som giver flere indretningsmuligheder. Lejligheden er i rigtig flot stand, da sælger har sørget for det meste.

Fra boligen er der få skridt til Usserød Kongevej, hvor der er gode busforbindelser blandt andet til Holte eller København. Vælger du at køre bil er der kort afstand til Helsingørmotorvejen. Her bor du så centralt, at der kun er få minutters gang til både Kongevejscentret samt Hørsholm Midtpunkt, begge med rigtig gode indkøbsmuligheder. Der er gåafstand til bibliotek, biograf samt fritidsinteresser som fitness, fodbold, basketball osv. Fra boligen er der ligeledes kort afstand til grønne naturområder ved Hørsholm kirke og skov.

Boligen har entre med god plads til overtøj mm., der er et fint køkken med opvaskemaskine og et rummeligt badeværelse. Stuen er stor og lys og har god plads til både sofa- og spisebordsafdeling og soveværelset er rummeligt og giver gode opbevaringsmuligheder med allerede indbyggede skabe.

Til lejligheden medfølger kælderrum og der er desuden fælles vaskekælder og tørrerum.

Ejerforeningen har fælles parkeringsplads som aflåses ved bom og har et dejligt gårdhavemiljø med grønne fællesarealer med havebænke.

Så søger du en velholdt og indflytningsklar lejlighed midt i Hørsholm, så kom og se. Den er et besøg værd….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Usserød Kongevej 35C 2-tv, 2970 Hørsholm2.095.000 kr.34.917 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.792 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 60 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1939

Der er ingen anmendelse på “Usserød Kongevej 35C 2-tv