Vads Dal 47B, 6973 Ørnhøj

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggeligt og velbeliggende rækkehus med 3 soverum.

Denne fine bolig ligger i absolut rolige omgivelser i bunden af en lukket villavej i Ørnhøj. Fra huset og haven er der en flot udsigt mod syd ud over åbne marker. Byen er i øvrigt velfungerende og har bl.a. børnehave, skole, idrætshal og dagligvarebutik.

Boligen er opført i 1981 og har et boligareal på 104 m2. Desuden er der carport/udhus på ca. 30 m2.

Indvendigt er bryggerset blevet renoveret for ca. 15 år siden. Køkken og badeværelse er med oprindeligt inventar, som er meget velholdt. Der er skiftet flere vinduer for ca. 8 år siden, ligesom det store vinduesparti i stuen er skiftet for ca. 15 år siden. Generelt fremstår boligen overalt i pæn stand.

Boligen er indrettet med pænt Bryggers, hvor vaskemaskine og tørretumbler er praktisk hævet fra gulvet – et Værelse med faste skabe – hyggeligt Spisekøkken med god spiseplads – dejlig, lys Stue med udgang til solrig terrasse – Fordelingsgang – Badeværelse med muret bruseniche – Soveværelse med faste skabe – et Værelse med faste skabe.

Haven er spændende anlagt, og der er gode muligheder for at dyrke egne grøntsager, idet der er et drivhus.

Her kan man bo i absolut trygge og gode rammer til en meget attraktiv husleje (Billigere end en lejebolig)….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vads Dal 47B , 6973 Ørnhøj545.000 kr.5.240 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.105 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 104 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1981

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x