Vadum Alle 34, 2770 Kastrup

2770 vadum alle 34 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nyligt renoveret hus til en fornuftig pris ved Pilegårdsskolen

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/4 – klik på billede –

Velkommen indenfor til dette nyligt renoverede hus, med blandt andet helt nye vinduer, køkken-alrum, stort badeværelse og meget mere.
Huset ligger på en 802m2 stor og ugeneret solrig hjørnegrund og her er mange muligheder for at tilføre flere boligkvadratmeter til huset, hvis ønsket måtte være for at bygge ud.
Huset består af fin entré med god plads til opbevaring af overtøj og sko. Herfra adgang til separat og nyrenoveret badeværelse og toilet. Her er 3 fornuftigt størrelse soveværelser, alle med plads til både dobbeltseng og skabsplads. Kæmpe køkken-alrum i mørke elementer, som passer perfekt ind i husets alder og stil. Hertil udgang til både stort bryggers og udestue, med masser af muligheder.
Søger du et indflytningsklart hus med en suveræn planløsning, og en stor grund med masser af muligheder – så er Vadum Alle 34, helt sikkert stedet for dig og din familie.
Området:
Området byder på alt hvad man som moderne børnefamilie har behov for, her befinder du dig i en lille oase tæt på det hele. Du finder gode institutioner herunder Pilegårdsskolen som ligger ca. 10 minutters gang fra huset, du er tæt på Kalvebod Fælled, Vestamager metrostation samt gode indkøbsmuligheder i de omkringliggende supermarkeder, skal man handle stort ind er Fields tæt på, her finder man et hav af forskellige butikker og familien kan underholdes i biografen. Fra Englandsvej er der gode busforbindelser, og kun ca. 2 km. til Tårnby Torv med Regional tog. Endvidere tæt på Københavns Lufthavn samt motorvejsnettet. Området hører desuden til Pilegårdsskolen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vadum Alle 34 , 2770 Kastrup3.995.000 kr.36.905 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.643 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 100 ㎡Grund: 802 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-18 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x