Valnødvænget 2, 3210 Vejby

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Når smukt er nøgleordet

Drømmer du om et smukt og nyindrettet sommerhus?

På Valnødvænget 2 kan drømmen gå i opfyldelse. Straks du træder ind på grunden fornemmer du tankerne bag indretningen og den gennemførte smag.

Huset er helt nystandsat og virkelig lækkert og delikat. En praktisk entre til løbeskoene eller vandrestøvlerne. Husets centrum er det smukke køkken hvor du vil opleve at her er plads til at I er flere der arbejder samtidig. På køkkenskriverbænken kan man holde en pause, nyde en kop kaffe og stadig være en del af køkkenholdet. I åben forbindelse med køkkenet finder du opholdsstuen. I opholdsstuen er der flere døre til terrasserne og her er lys fra flere sider, hvilket giver en hel unik fornemmelse når du står i rummet. 2 rummelige soveværelser, godt børneværelse og lækkert badeværelse med brusenische.

Huset er omkranset af en virkelig stor træterrasse så du kan følge solen hele dagen, eller vælge at trække lidt i skygge. Bliver det for varmt er her naturligvis også et udebrus. På grunden finder du også 2 udhuse, det ene er isoleret og meget smukt – det andet er praktisk og nødvendigt til haveredskaber.

Frugthaven er en lille udstykning meget tæt på det hyggelige liv i Tisvildeleje og den skønne badestrand. Tisvilde Hegn er kun en kort cykeltur væk, og ønsker du lækre kanelsnurrer til formidagskaffen så har Rarbarbergården ofte åbent og sælger ud af deres fristelser. I Tisvildeleje finder du både restauranter, caféer, forretninger, købmand, bager biograf, gallerier og meget mere.

Lyder det lækkert? Blev du fristet? Så ring til Lene på 48 70 84 12.

*************** Vil du vide hvad du kan tjene ved at leje dette hus ud?***************************

Måske det kunne være attraktivt for dig at leje huset ud ? Vi har et udlejningsbudget som er udarbejdet af Feriepartner Liseleje / Tisvildeleje.
Du er også meget velkommen til at ringe direkte til dem for at høre om dine muligheder på 47 74 63 34….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Valnødvænget 2 , 3210 Vejby3.595.000 kr.42.047 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.065 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 80 ㎡Grund: 1212 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1970

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x