Ved Billeskoven 3, 9230 Svenstrup J

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

God Familie bolig i eftertragtet område

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/3 – klik på billede –

Lækkert område, lækkert kvarter og virkelig lækker bolig, som er indrettet både æstetisk og funktionel i forhold til en moderne børnefamilies behov. Da det er et ny etableret område, er der masser af legekammerater i absolut nærmeste nabolag, og der er mulighed for et trygt og frit børneliv. Derudover er boligen beliggende i et godt område med kort afstand til skov, hammerværket og gode gå og løberuter – alt sammen omringet af skøn natur.
Altså, man kan sagtens lade legen brede sig til et hjørne af stuen, ignorere bunken af vasketøj ved at lukke døren ud til bryggerset, samles i stuen for at nyde hinanden og en fredfyldt aften eller være flere, der hygger sig med madlavningen, imens resten af flokken dækker op til familie og venner. Kort sagt er der masser af plads og alt kan tåle at blive flittigt brugt!

Velkommen indenfor i dette flotte og stilrene FBA hus. Kvadratmeterne fordeler sig på entré og fordelingsgang med tre gode værelser og et skønt badeværelse og adgang til velindrettet bryggers. Fra bryggerset er der udgang til stor garage på 50 m2 med gulvvarme, hvor der allerede er forberedt elinstallation til el-bilen. Derudover finder vi et stort og åbent køkkenalrum med lækre hvidevarer, masser af skabs- og bordplads og samme lækre lys som i resten af huset. I Svane-køkkenet er der en stor køkken-ø og adgang til det skjulte depot. Fra køkkenet kan du komme til husets østside og nyde morgensolen. Fra alrummet er der en lys og lækker stue med et godt lysindfald. Soveværelset har en god størrelse og er indrettet med stor skabsvæg samt eget badeværelse.

Harmonisk afstemte kvalitetsmaterialer i hele huset og naturligt lysindfald prioriteret i alle rum. Huset er æstetisk i særklasse, men det, der er allermest særligt, er kombinationen af funktionalitet og æstetik, fordi huset er skabt til en børnefamilie og familiens hverdag.

Nem have, solrig og overskuelig. En dejlig overdækket terrasse, der tager duggen i de sene aftentimer om sommeren, og som afskærmer for den direkte sol.

Stor garage og bred indkørsel med p-plads….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ved Billeskoven 3 , 9230 Svenstrup J4.695.000 kr.23.358 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.508 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 181 ㎡Grund: 775 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2022

Der er ingen anmendelse på “Ved Billeskoven 3

Annonce: