Ved Gaden 2, 6280 Højer

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Den historiske “Hjørnekro” ved Nørremølle udbydes til salg med 1,3 ha. jord og 150 m2. snedkerværksted – mange anvendelsesmuligheder!

Hvem kender ikke “Hjørnekroen” i Nørremølle? “Sat ål” og kortspil er synonym med kroen, som er kendt for de hyggelige og varme omgivelser midt i marsken. Den flotte 2-længede ejendom med røde vingetegl og gode sprossevinduer er skønt beliggende ved indkørslen til Nørremølle og med de 1,3 ha. lige for døren.

Nu har Grethe og Lorenz valgt at sætte kroen med tilhørende 150 m2 snedkerværksted og 1,3 ha. jord til salg. Den historiske ejendom byder på 176 m2 bolig samt 355 erhvervsareal med bl.a. krostue/køkken, 5 toiletter samt 4 badeværelser. 4 hyggelige stuer er her også – alt med sjæl og charme. Velegnet til airbnb – bed & breakfast eller håndværker, som ønsker at bruge værkstedet. Mulighederne er uanede og ejendommen bør absolut besigtiges.

For håndværker er her fuldt funktionsdygtigt og opvarmeligt værksted – rigeligt med plads – også til opbevaring. Desuden garage og fin gårdsplads med terrasse mod vest, hvor aftensolen nydes.

Kontakt os meget gerne for en fremvisning af denne spændende ejendom med utallelige anvendelsesmuligheder. Beliggenheden er helt i top hvis man ønsker frisk ludt og højt til himlen……

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ved Gaden 2 , 6280 Højer1.895.000 kr.10.767 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.137 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 176 ㎡Grund: 13429 ㎡Antal værelser: 10Opført i: 1775

Der er ingen anmendelse på “Ved Gaden 2