Ved Kagså 46, 2860 Søborg

2860 ved kagsa 46 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Indflytningsklart rækkehus med top beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/2 – klik på billede –

Vi har nu fornøjelsen af, at kunne udbyde dette gennemførte rækkehus med en stor sydvestvendt have beliggende i rolige omgivelser – velkommen til Ved Kagså 46.

Du træder ind i en rummelig entre med plads til at kunne komme af med overtøjet. Fra fordelingsgangen er der adgang til hjemmets mange fine rum. Badeværelset er stort og
rummeligt og opført med hvide fliser.
Fra fordelingsgangen kan hjemmets tre rummelige soveværelser tilgås, hvor der er plads til det store skab, seng samt skrivebord. Overalt i hjemmet strømmer lyset ind ad de
mange vinduespartier. Køkkenet er opført med hvide fronter og her er rigeligt med bord og skabsplads. Køkkenet er rummeligt og her er plads til et lille spisebord.

Ydermere byder huset på 79 gode disponible m2 i kælderen. Her er en god loftshøjde samt dejlig med opbevaringsplads samt bryggers.
Hjemmets hjerte er den store stue, hvor familien kan samles til de hyggelige stunder. Herfra er der udgang til den lukkede og charmerende sydvestvendte have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Alt i alt en bolig der skal opleves.

Boligen er beliggende i et meget børnevenligt kvarter tæt på Herlev Hospital. Tæt på boligen er der gode muligheder for at foretage dagligvareindkøb ved den lokale Netto og skal der foretages større indkøb eller søger man mere specielle varer, ligger indkøbscenteret Big samt Herlev Bymidte indenfor kort rækkevidde, der begge byder på indkøb for enhver smag. Fra kvarteret kører der skolebus og fra Ringvejen kører der flere buslinjer, hvilket sikrer nem og hurtig adgang til bl.a. S-togsforbindelser og den kommende nye letbane….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ved Kagså 46 , 2860 Søborg3.698.000 kr.24.170 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.289 kr/mdrRækkehusEnergimærke: EStørrelse: 116 ㎡Grund: 751 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1956Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-21 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x