Vejlby Klit 115, 7673 Harboøre

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

“Miss Dior” – Totalrenoveret og klar til brug

“Miss Dior” hedder dette rigtig hyggelige sommerhus, som er beliggende helt centralt og tæt på alt i sommerhusområdet Vejlby – Kun 500 meter til strandkanten.

Gennem det seneste år er huset blevet totalrenoveret, og fremstår derfor i en absolut fin stand – Uanset om I gerne vil benytte huset til egne ferier, eller fortsætte den fine udlejning som huset allerede genererer, så er der tale om et både rentabelt og nemt køb – I skal ikke røre en finger – Blot nyde huset og dets omgivelser, og samtidig mulighed for at modtage den ekstra indtægt gennem udlejning (2022 udlejning var på hele 66.109 kr. – Blot i perioden juni – december)

For bare at nævne nogle af de mange forbedringer på huset: Tag, beklædning, vinduer, brændeovn, varmepumpe, terrasse og udskiftning af alle hårde hvidevarer. Dertil er stort set alle møbler samt senge også blevet udskiftet – Enten til nye, eller med et mere moderne look. Alt er blevet malet hvorfor den samlede pakke på denne adresse fremstår yderst præsentabel.

Indretningen består af praktisk entré, lyst badeværelse med vaskemaskine og gulvvarme, tre gode værelser samt køkken og stue i ét. Et dejligt fællesareal med brændeovnen som supplement til hyggen og god plads til at hele familien kan være samlet – enten med en god bog i sofagruppen eller familiespil ved spisebordet – alt mens der forberedes mad i køkkenet.

Når forår og sommer melder sin ankomst er der god plads på grunden til hygge og spil. Nem græsplæne og et dejligt friareal udenfor træterrassen. Afskærmningen omkring terrassen giver god mulighed for læ imod vestenvinden.

Alt i alt et dejligt og overskueligt sommerhus klar til brug. Og som ekstra bonus er der lagt fibernet op til huset (Langertech)

Indkøbsmulighederne inde i Harboøre er rigtig fine og ligger få minutters kørsel fra området. I højsæson er der også en lille købmand midt i sommerhusområdet og tæt på sommerhuset hér.

Vejlby og Vrist er to dejlige sommerhusområder og samtidig et populært sted midt i den smukke og barske vestjyske natur, hvor der både er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser – Nærområdet byder på masser af sommeraktiviteter og der er garanti for skønne naturoplevelser året rundt.

Aktiviteterne i nærmeste opland omkring Harboøre, Lemvig, Thyborøn mm. omfatter blandt andet Golf, Fodgolf, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der mulighed for at give sig i kast med flere sportsgrene samt benytte motionscenter mv.
Så skal der ske noget på din ferie, er der her tale om et rigtigt godt turistområde. Der er desuden kort afstand til gode indkøbsmuligheder – Både i Harboøre samt omkring liggende lidt større byer. Området ligger et lille kvarter fra både Lemvig og Thyborøn som begge har flere dagligvarebutikker, detailhandel og absolut hyggelige havnemiljøer, der i sær om sommeren summer af liv. Thyborøn har endvidere én af Danmarks allerbedste badestrande med blåt flag og livreddertårn om sommeren. Ønsker man en anden transport end bilen, er det muligt at kommer omkring via det lokale charmerende tog, VLTJ.

EDC Lemvig, tlf. 96 63 40 00 – Ring gerne med det samme og book en uforpligtende fremvisning – Vi er altid ved telefonen :)…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vejlby Klit 115 , 7673 Harboøre1.169.000 kr.18.152 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.323 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 62 ㎡Grund: 824 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1985Sidste tilstandrapport er fra: 19.10.2021 check den her

Der er ingen anmendelse på “Vejlby Klit 115