Vejlby Klit 40A, 7673 Harboøre

7673 vejlby klit 40a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stort, velholdt poolsommerhus – attraktivt udlejningsemne tæt på vandet

Første feriedag starter med en underskrift. For I er allerede godt kørende, så snart I overtager nøglerne til dette flotte poolsommerhus. Med murstensfacader og stråtag er ejendommen ikke et standardhus, mens den gode plads og fine beliggenhed i den sydlige del af Vejlby også betyder, at I får et rigtig godt udlejningssommerhus, der genererede 220.000 i indtægt i 2022.

Huset fremstår først og fremmest velbygget, og de solide murstensfacader står fast, selv når vestenvinden og naturkræfterne spiller med musklerne her ved Vesterhavet. Desuden er ejendommen renoveret i 2023, og som det nye tag antyder, venter der mange ubekymrede år uden det store vedligehold.

Inden døre er huset malet overalt, og I finder alt, hvad man har behov for til en række hyggelig feriedage. Med fire værelser og et normeret areal på hele 147 m² er huset ideelt til større selskaber, mens poolafdelingen tager over, når Vesterhavet er for køligt. Afdelingen ligger helt for sig selv i en vinkel af huset, og foruden det store bassin byder afsnittet på både sauna og et stort, lækkert spabadekar. Der er loft til kip samt synlige bjælker, og med charmerende sprossevinduer får I et naturligt gennemstrømmende lysindfald på tværs af huset. Ny affugter i poolafdeling

Også de mere ordinære kvaliteter er så rigeligt til stede, og foruden værelserne byder huset på et fint, stort opholdsrum, hvor I har åben forbindelse mellem stuen og det dobbeltsidede køkken, som er praktisk udstyret med opvaskemaskine. I får også en hyggelig brændeovn, mens huset dertil byder på to regulære badeværelser – herunder ét med adgang til en ekstra sauna. Endelig er bryggersfaciliteterne integreret i entréen, som har plads til opbevaring, og får I behov for yderligere opbevaringsplads, er der et lille, integreret udhus til formålet.

Der findes ikke mange huse af den type, og de indre værdier komplementeres af en stor, skøn naturgrund, som ikke kræver nogen nævneværdig opmærksomhed. En afskærmet fliseterrasse befinder sig i krogen af huset, og i indkørslen er der ladestander til elbil. I får udsigt til klitterne og områdets fine, åbne arealer, mens fem minutters gang til stranden sætter trumf på.

Vejlby er et rigtig skønt og populært sommerhusområde, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke naturoplevelser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en sommeroplevelse værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode indkøbsmuligheder i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dagligvarebutikker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vejlby Klit 40A , 7673 Harboøre2.995.000 kr.20.047 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.434 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 147 ㎡Grund: 1479 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1996Sidste tilstandrapport er fra: 2019-09-19 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x