Vesterbjergvej 29, 9460 Brovst

9460 vesterbjergvej 29 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Udsigtsgrund med bedste beliggenhed i ny udstykning

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Drømmer du om at bygge din helt egen bolig – så har vi den perfekte grund på Vesterbjergvej i Brovst.

Området er nyudstykket og består af 25 parcelhusgrunde med særdeles attraktiv beliggenhed.
Denne grund på 1.010 kvm. har en helt særlig beliggenhed – een af de bedste i denne udstykning – og med en pragtfuld udsigt til Limfjorden og den omkringliggende arealer.

Grunden er byggemodnet – Inkluderet i byggemodningen er således tilslutningsbidrag til kloak og el, samt hovedanlægs- og forsyningsledningsbidrag til vand. Forsyningerne er ført ind på grunden og øvrige udgifter påhviler køber.
Endvidere er der forberedt tilslutning til fjernvarme.

I forbindelse med byggemodningen har Nordlys lagt fiber og Brovst Antenneforening har lagt kabler, der er forberedt for tilslutning. Evt. tilslutninger skal ske for købers regning.

Bygger du på Vesterbjergvej ligger alt indenfor gå- eller cykelafstand – bl.a. stor skole med SFO, flere børnehaver og daginstitutioner, Sport- og kulturcenter Brovst med multihus, legeplads, idrætsanlæg, tennisbaner og ny padelbane. Der er endvidere et stort udvalg af dagligvare- og specialforretninger samt gode off. transportforbindelser.
Derudover findes rigtig mange naturskønne områder indenfor kort afstand – bl.a. 40 ha. nyanlagt bynær skov med vandrestier, hundeskov m.v., kun 6 km. til natur-legeplads og vandreruter omkring Tranum og Fosdalen, 8. km. til lystbådehavnen i Attrup og ca. 11 km. til Tranum Strand og Vesterhavet.

Se mere på oplevbrovst.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vesterbjergvej 29 , 9460 Brovst540.000 kr.535 kr/㎡Ejer Udgifter: 221 kr/mdrHelårsgrundEnergimærke: GStørrelse: 0 ㎡Grund: 1010 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x