Vestergade 3 1-th, 9500 Hobro

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar ejerlejlighed i centrum

Indflytningsklar ejerlejlighed på 86 kvm lige i centrum af Hobro med let adgang til gågaden, hvor man har alle indkøbsfaciliteter, der er behov for. Lejligheden ligger desuden i gåafstand til Hobro Havn, Mariager Fjord og det naturskønne område ved Fyrkat, hvor Vester Fjord ligger. Busterminalen ligger også i centrum og der er kun 5. min. gang til Banegården.

Når du træder ind i entreen, får du øjeblikkelig adgang til alle boligens rum, hvilket skaber en nem og overskuelig oplevelse. Her finder du et rummeligt værelse, der giver dig fleksibilitet til at bruge det som enten et ekstra soveværelse, et hjemmekontor eller som ekstra opbevaringsplads. Derudover er der et behageligt soveværelse. Det lyse badeværelse er udstyret med en bruseniche og har praktiske faciliteter til vask og tøjvask. Her finder du også plads til en vaskemaskine. Det nyere køkken er i en stilfuld hvid farve præsenterer sig både moderne og praktisk. Det tilbyder rigelig skabsplads og opbevaringsmuligheder til alle dine køkkenredskaber og dagligvarer. Stuen er rummelig og giver dig mulighed for at skabe en hyggelig opholds- og spiseafdeling. Der er også en altan, hvor du kan nyde lidt frisk luft.

Der hører også et kælderrum til lejligheden og der er adgang til cykelkælder. Herudover er der en dejlig, lukket gårdhave, der kan benyttes af ejendommens beboere.

Opvarmes med billig fjernvarme.

Den passer både til par og enlige med og uden barn eller som investeringslejlighed til udlejning…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestergade 3 1-th, 9500 Hobro995.000 kr.11.988 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.327 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 83 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1989

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x