Vestergade 301, 6792 Rømø

6792 vestergade 301 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Meget velholdt etplans “Havhus”.

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/4 – klik på billede –

Et stort og rummeligt etplans “Havhus”, opført i 2007 på 113 m² boligareal, beliggende kun ca. 300 m fra Rømø Golfbane og kun ca. 1 km fra indkøb- og spisesteder i Havneby. Ca. 300 m fra huset er der en gang- og cykelsti, der forbinder Rømø Havn på østsiden af Rømø med Sønderstrand på øens vestside. Ca. 1½ km til Rømø Havn og ca. 2½ km til Sønderstrand.
“Havhus-projektet” består af i alt 30 ejerlejligheder Dette hus er et af projektets 9 grupperede vinkelhuse. Husene er tegnet af Ginnerups Tegnestue i Horsens. Hele projektområdet er hævet til en sokkelhøjde på 4,60 over DNN. Husene er sol- og udsigtsorienteret i forhold til golfbanen og havet. Indretningen i huset er harmonisk og i klassisk dansk feriehusstil.
Huset består af entré/garderobe med direkte adgang til et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bl.a. bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen indgang til et veldisponeret køkken med bl.a. Unoform inventar og Gaggenau hårde hvidevarer ( keramisk bordkomfur , indbygningsovn, køle-fryseskab og opvaskemaskine) i åben forbindelse til en stor kombineret spise- og opholdsstue. I den ene ende af stuen indgang til et soveværelse med en dobbeltseng og husets store badeværelse med bl.a. bruseniche og et 2-pers. spabad. Fra badeværelset indgang til husets sauna. I den anden ende af opholdsrummet indgang til det 3. soveværelse med en dobbeltseng og til et mindre opholdsrum, hvor du kan trække dig tilbage for at læse en bog og børn eller børnebørn kan lege eller spille uforstyrret. Fra både køkken og opholdsstue udgang til en stor, lukket og afskærmet vest- og sydvendt træterrasse. Til huset hører også et integreret udhus på 12 m² opdelt med 6 m² forbeholdt til sælgers eget brug og 6 m² til disposition for husets lejere til opbevaring af bl.a. grill, havemøbler, m.m.
Der er Dinesen trægulve i hele huset på nær entré, køkken og begge badeværelser, som er flisebelagte. Alle vægge og lofter er lysmalede. Lofter til kip.

Huset er i en meget god stand. Sælger har i de næsten 3 år, de har ejet huset foretaget bl.a. følgende forbedringer: Læ muren omkring terrassen er forhøjet til 145 cm, træbeklædning på syd gavl skiftet, alle trægulve slebet, opdelt udhus i to, isat et ekstra vindue i det ene soveværelse, skiftet armaturer i begge badeværelser, skiftet saunaovn, monteret lampe med censor på syd gavl, bygget en afskærmning til affaldscontainere, etableret en lade-boks til el-biler (lejet hos Norlys)

Huset opvarmes med fjernvarme. Der er gulvvarme på begge badeværelser.

Huset udlejes i 2024 og 2025 gennem Feriepartner Rømø med reg. nr. 0349. Lejeindtægten i 2022 var kr. 79.277,- + afregning for forbrug. Lejeindtægten i 2023 var kr. 72.171,- + forbrug. Bemærk dog: Sælger stiller kun huset til disposition for udlejning fra efter påske indtil efterårsferien. Ved helårlig udlejning budgetterer Feriepartner Rømø en årlig lejeindtægt på kr.131.568,- + forbrug ved 36 ugers belægning.

Huset kan jf. lokalplanen benyttes som…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestergade 301 , 6792 Rømø2.195.000 kr.19.598 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.354 kr/mdrFritidsbolig/FritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 113 ㎡Grund: 18115 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-27 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x