Vestergade 37, 8305 Samsø

8305 vestergade 37 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende hus med stor sydvendt terrasse og fin have. Renoveret i 2003; ideelt som fritidsbolig

Charmerende og istandsat landsbyhus i Ørby med skøn sydvendt have og terrasse. Fra huset er der kort afstand til den flotte bøgeskov ved Brattingsborg og ca 4 km. til øens hovedby Tranebjerg samt Ballens fine badestrande, lysebådehavn og gode spisesteder. Fra Samsø er der gode færgeforbindelser til både Jylland og Sjælland.

Nuværende ejere har omkring 2003 stået for renovering af huset så det i dag fremstår som et velindrettet og hyggeligt hus; ideelt som fritidsbolig grundet den autentiske stil og stemning.
Husets hjerte er alrummet, der med loft til kip giver en virkelig god rumfornemmelse. Her er et fint køkken med træbordplade samt en stor spisekrog med bænk der har plads til opbevaring. Der er trægulv i alrummet og centralt er brændeovnen placeret. I det andet hjørne er opholdsdelen med plads til sofagruppe. Her er desuden trappe til den store hems hvor der er god plads til dobbeltseng og andet. Trappen er flytbar og kan med fordel hænges på væggen så den ikke generer pladsen i alrummet. I huset er desuden et mindre soveværelse og et fint lille spisekammer hvor varmtvandsbeholderen er placeret. Huset badeværelse har også en pæn størrelse; her er der etableret el-gulvvarme og har separat bruseniche. Husets entré fra gaden, bruges idag til opbevaring. Indbo medfølger bortset fra personlige ejendele

Et fint udhus i træ, der er ca. 4 år gammelt, med tre disponible ligger modsat huset. og derimellem ligger en stor og anvendelig træterrasse som et fint samlingspunkt i sæsonen. Her er sol og læ det meste af dagen. Desuden en skøn og overkommelig have udlagt med græsplæne. Her er plads til leg og udfoldelse og et vildmarksbad som medfølger i handlen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestergade 37 , 8305 Samsø1.065.000 kr.19.018 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.314 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: FStørrelse: 56 ㎡Grund: 338 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1877

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x