Vestergade 8B 2-tv, 7600 Struer

7600 vestergade 8b 2 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

En flot renoveret ejerlejlighed med skøn udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/6 – klik på billede –

Du får nu muligheden for at eje en stor og flot ejerlejlighed i centrum af Struer, med fantastisk udsigt til Limfjorden, Venø og Lystbådehavnen. Her er gåafstand til dagligvarebutikker, specialbutikker og Limfjorden, og er du i bil, er der under 15 km. til Holstebromotorvejen.
Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening, og er siden 2014 løbende blevet renoveret. Der er bl.a. skiftet et oliefyr ud med fjernvarme, udskiftet kobbertag, tagrender, og taginddækning, ydermuren er isoleret, og vinduerne skiftet til energivinduer. Renoveringen har medført, at der er meget lave varme- og ejerudgifter i lejligheden.

OBS! Mulighed for køb som ferielejlighed. Ring og forhør nærmere.

Lejligheden er stor og rummelig, og har nogle rigtig fine inddelinger af rummene.
Entréen giver en varm velkomst, og har en super fin garderobe, hvor man kan lukke døren ind til. Fra entréen er der adgang til et godt værelse, samt et stort soveværelse med skabsvæg.
Stuen er stor, rummelig, og i flere grupperinger, således at der i dag er sofaarrangement i den ene ende, samt spisestue i den anden. Fra den nuværende spiseafdeling er der åben forbindelse til det store flotte køkken. Her er der godt med skabs- og bordplads til at tilberede middagen, samt en rigtig fin kogeø, der gør det selskabeligt at lave mad. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig og nyrenoveret altan, opdelt i 2, hvor den nederste er meget privat. Går man op på den forhøjede altan, kan man her nyde den fantastiske udsigt.
Fra stuen er der adgang til endnu et værelse i en rigtig fin størrelse. Mellem stuen og badeværelset er der en lille mellemgang, her er der plads til vaskefaciliteter, samt fine skabsarrangementer. Badeværelset er dejlig stort og udstyret med et skønt badekar, samt en dejlig stor bruseniche. Her er godt med skabsplads, og de mørke klinker på gulvet, kombineret med det lyse inventar, får rummet til at fremstå stilren.

Lejligheden er absolut en fremvisning værd. Så går du med tanken om at eje i stedet for at leje. Eller drømmer du bare om en flot indflytningsklar lejlighed, med en enestående udsigt? Så ring til os allerede i dag på 97 85 19 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestergade 8B 2-tv, 7600 Struer2.095.000 kr.13.344 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.547 kr/mdrEjerlejlighed/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 157 ㎡Grund: 157 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1924Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-01 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x