Vesterled 13, 6731 Tjæreborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

1 plans villa på 138 m2 med tag fra 2014

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/4 – klik på billede –

Attraktivt beliggende 1 plans villa på 138 m2 med tag fra 2014 & mulighed for 4 børneværelser.

Velkommen til Vesteled 13 i det børnevenlige Tjæreborg, hvor vi nu hos EDC Poul Erik Bech igen er så heldige at være blevet valgt til at skulle finde den næste ejer til dette skønne og velholdte hjem med perfekte rammer for en børnefamilie.

Ejendommen ligger på en helt lukket og stille villa lomme, 2 minutter fra engen, 7 minutter fra skolen og indkøb, det samme gælder togstationen, alt tilgængeligt via de fine stisystemer.

Ejendommen indeholder:
Særdeles rummelig og praktisk bryggers med gulvvarme, grovkøkken og naturligvis plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er i dag en rigtig god indretning i ejendommen med hele 3 gode børneværelser og et stort soveværelse, men faktisk mulighed for at man kan lave endnu et børneværelse i en vinkel af stuen, uden at man ødelægger indretningen eller kommer til at mangle plads. Perfekt mulighed for en familie med behov for 4 børneværelser – Se den alternative plantegning. Det velholdte og pæne badeværelse er med gulvvarme og har en fin brusekabine. Gæstetoilettet er holdt i samme stil og har igen gulvvarme. Huset har et rigtigt fint køkken med god plads, gulvvarme og sågar mulighed for at man på sigt kan skabe et alrum ved at nedlægge en væg. Sidst men ikke mindst har man den lyse og rummelige stue med vinkel og god plads til sofa miljø, samt naturligvis spisestue og plads til gæster.

Til ejendommen hører:
Stor garage som er lukket til opbevaring og værksted. Skur til haveredskaber. Ekstra haveskur som er indrettet til endnu et værksted. Praktisk have med fine terrassemiljøer og god plads til børneleg. Forhaven er gjort nem med plads til parkering og en enkel have.

Vi ved huset her vil komme til at damme rammerne i fremtiden for et hold glade nye ejere og glæder os derfor meget over opgaven. Ring på 76104800 og hør meget mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vesterled 13 , 6731 Tjæreborg1.998.000 kr.13.708 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.790 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 138 ㎡Grund: 864 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1971Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-10 check den her