Vesterled 26B, 6851 Janderup Vestj

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dejligt nemt rækkehus nær indkøb i Janderup

Nu kan I få fingrene i denne fine bolig, som ligger centralt i Janderup. Boligen er velindrettet, velholdt og nem at holde, og så har en superhyggelig have, der vender stik syd.

Huset ligger godt tilbagetrukket fra Vesterled for enden af en lille stikvej. Janderup er et lille, velfungerende lokalsamfund med engagerede mennesker og er omkranset af Varde Ådals unikke natur. Byen har forskellige sportsforeninger, en rigtig god skole, børnehave samt indkøbsmuligheder ved DagliBrugsen og det populære Hansens Bageri, som begge ligger få skridt fra adressen.

Ejendommen, der er opført i år 2000, er oplagt for såvel førstegangskøbere som den spirende børnefamilie eller det modne par. Her er god plads til at være sammen i boligens lyse opholdsrum, og de to soveværelser har begge indbyggede skabe. Foruden disse rum byder huset på et bryggers, et badeværelse og ikke mindst et køkken, der naturligvis ligger i åben forbindelse med opholdsrummet.

Går I igennem fløjdøren i opholdsrummet ender I på husets fliseterrasse. Herude kan solen nydes hele eftermiddagen og det meste af aftenen med. Haven er nydeligt anlagt med en velplejet ligusterhæk, græsplæne og små trimmede minitræer. Endelig er der lavet et dekorativt stenbed, som kan gøres hyggeligt med fuglebad, stenskulpturer eller vandspejl.

Men kom selv forbi og oplev det hele – vi er sikre på, at I vil synes godt om Vesterled 26B. Bestil en fremvisning hos EDC….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vesterled 26B , 6851 Janderup Vestj1.285.000 kr.12.203 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.462 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 102 ㎡Grund: 285 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2000

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x