Vestermarksvej 15, 7130 Juelsminde

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Landvilla på stor naturgrund med mulighed for dyrehold

Hestevrinsken, fuglekvidder og udsigt til åbne markvidder: Det her er Vestermarksvej 15 – en delvist renoveret og meget charmerende landvilla, hvor I efter egne drømme kan sætte jeres helt egen sløjfe på jeres nye, hyggelige hjem.Det er stilheden og naturen, der råder her. Det naturrige område er ret så hyggeligt med bugtende marklandskaber og glade heste, som I kan hilse på under gåturene med eller uden hund. I bliver en del af et landsbymiljø med et godt sammenhold, og så er der desuden skolebus til Rårup, som ligger omtrent fire kilometer herfra. Er I ellevilde med naturen, kan I tage et smut i skoven eller bevæge jer mod vandet, ligesom I kan trille ind i Juelsmindes stemningsfulde byliv efter en ca. ti minutters køretur – Horsens kan I nå efter et kvarters kørsel i den anden retning.Tilbage til Vestermarksvej 15. Her vil familien, der ønsker at bo godt på landet, snildt kunne se sig hjemme, og det samme gælder for den enlige i alle aldre såvel som det etablerede par, der ønsker at skabe ønskerammerne – vil I bygge nyt, er der også mulighed for dette. Ja, selv drømmen om dyrehold kan udleves her, da der er en god eng bag ved ejendommen, hvor der tidligere gik heste. Det hele kan I nyde på en terrasse; måske vil I etablere én til dér, hvor der allerede er støbt fundament?Huset er som nævnt delvist renoveret, men ser I nybyg og en særlig stil for jer, er det selvfølgelig også muligt. Indenfor gemmer sig 154 kvadratmeter, og de fordeler sig over to etager; stueplan og førstesal. Entréen fordeler både til det pæne køkken fra 2015 med kvalitetsinventar fra HTH, en stor stue, badeværelse med brus og gulvvarme samt bryggers med videre fordeling til de to første værelser hernede, mens de resterende venter ovenpå. Måske forestiller I jer soveværelser heroppe, eller også er det hjemmekontoret, der skal indrettes her med en grøn udsigt til dagens små tænkepauser.Prøv tænkepausen og udsigten af på en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestermarksvej 15 , 7130 Juelsminde975.000 kr.5.629 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.383 kr/mdrVilla/HelårsgrundEnergimærke: DStørrelse: 154 ㎡Grund: 5611 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2022-08-18 check den her

Vestermarksvej 15, 7130 Juelsminde

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Klejs – Juelsminde

Charmerende ejendom i smukke, landlige omgivelser.
Der er en dejlig udsigt over landskabet her fra ejendommen på Vestermarksvej 15, som du nu kan gøre til dit drømmehjem.

Der er tale om en ejendom fra 1880, og her er brug for et par kærlige hænders opmærksomhed, før alle de 154 velfordelte kvadratmeter er helt klar til indflytning.

Du bydes velkommen i entréen, hvorfra der er adgang til bryggerset med vaskefaciliteter, badeværelse, køkken med spiseplads og den store opholdsstue.
Stueplan rumm…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestermarksvej 15 , 7130 Juelsminde995.000 kr.5.745 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.388 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 154 ㎡Grund: 5611 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1880