Vestre Skovlyvej 35, 4583 Sjællands Odde

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Et skønt fritidshus nær vandet, midt i skoven…

Vi byder velkommen til Vestre Skovlyvej 35 – et charmerende hus med stor grund på hele 1.339 kvm. og en skøn placering her hvor Sjællands Odde er smallest med kort afstand til strand på begge sider. Huset er omgivet af naturgrund og høje fyrretræer og ligger blot 350 meter fra vandet, hvor lange gåture langs vandet eller et frisk dyp i Sejerøbugten ved stranden virkelig giver følelsen af ferie.
Huset er pænt og velholdt og vil betegnes som et hus i ”den helt rigtige sommerhusstil”. Vi byder velkommen via den hyggelige spisestue, hvor hele familien kan samles, mens man kan følge med i køkkenet. Huset byder på 2 gode soveværelser, hvoraf det ene er åbent i forbindelse med stuen, hvor man kan sætte en væg op hvis det ønskes. Endelig får man badeværelse og toilet samt baggang med god plads til gummistøvler og overtøj. Den store træterrasse har sol hele dagen og aftenen kan nydes under den overdækket terrasse mod vest med et koldt glas rosé. Sommerhusets store vinduespartier og indgange inviterer masser af lys ind året rundt. I vintertiden kan man nyde at sidde inde på de kolde dage med husets brændeovn med en god bog og besøg i haven fra både rådyr, harer, fasaner, fugle med flere. På grunden findes et nyere anneks (registreret som udhus) fra 2020, hvor der er mulighed for overnattende gæster. Desuden findes et godt redskabsskur på 7 m2.

Velkommen til Vestre Skovlyvej 35……

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestre Skovlyvej 35 , 4583 Sjællands Odde1.850.000 kr.28.244 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.482 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 60 ㎡Grund: 1339 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1961

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x