Vibevej 6, 9575 Terndrup

9575 vibevej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt og rummelig halvfjerdservilla. Perfekt til den pladskrævende familie

Centralt i Terndrup – på en blind villavej i et populært kvarter – har vi nu fornøjelsen at udbyde denne velholdte og rummelige halvfjerdservilla. Perfekt til den pladskrævende familie.

Huset har et boligareal på hele 219 veludnyttede og lyse kvadratmeter. Hertil kommer et uudnyttet loftsrum, hvor der let kan etableres et par værelser.

Via garagen kan man gå tørskoet ind i et rummeligt bryggers, men der er også indgang via hyggelig entré. Desuden undgang fra en af to terrasser til bryggerset / udgang fra bryggerset til haven.

Desuden stort spisekøkken, to gode værelser, badeværelse og charmerende og hyggelig todelt stue med både opholdsstue og spisestue.

Førstesalen rummer stort soveværelse med god skabsplads, værelse, flot stue med udgang til sydvestvendt og solrig altan. Her er det ikke svært at forestille sig at sidde med en kop morgenkaffe eller et glas vin sidst på dagen og bare nyde livet.

Førstesalen rummer endvidere et uudnyttet loftsrum, med mulighed for at etablere ekstra værelser.

Desuden en garage på 30 kvadratmeter med et tilhørende disponibelt rum.

Huset ligger på en blind vej i et meget populært og fredeligt villakvarter centralt i Terndrup – perfekt for børn med kort afstand til skole og idrætsfaciliteter. Samtidig er det skønne grønne område Terndruplund også meget tæt på.

Der er heller ikke langt til Terndrups varierede udvalg af blandt andet dagligvarebutikker, bager, apotek, pengeinstitut, pizzeria, kro plus meget mere.

Terndrup er en velfungerende og hyggelig by med godt 1.500 indbyggere. Byen har egen skole fra 0.-9. klasse, et flot Idrætscenter med blandt andet svømmehal samt et godt og varieret foreningsliv.

Der er cirka 30 kilometer til Aalborg – og endnu mindre til det nye supersygehus i Aalborg Øst. Desuden er der 12 kilometer til Hadsund og 11 kilometer til Skørping, ligesom der heller ikke er langt til Øster Hurups populære og børnevenlige badestrande.

Det skulle glæde os meget at vise jer Vibevej 6 – en rummelig og indflytningsklar villa på en attraktiv beliggenhed – perfekt til den pladskrævende familie.

© EDC Carsten Bech…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vibevej 6 , 9575 Terndrup1.095.000 kr.4.950 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.370 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 219 ㎡Grund: 1064 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x