Vidågade 14, 6270 Tønder

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ægte Patricia villa på Vidågade 14 i Tønder

Ægte Patricia villa på Vidågade 14 i Tønder.

Det findes stort set ikke bedre i Tønder by. En meget smuk og præsentabel ejendom opført i 1906. Ved køb af denne villa er du i kort afstand til alle hverdagens fornødenheder i form af indkøb, institution, skole samt offentligt transport. Ydermere du virkelig tæt på Vidåen samt Tønders gågade.

Vidågade 14 byder på en rolig placering, samt en lille ugenert have som er nem at vedligeholde. Fra det store nye vinduesparti på terrasse træder man direkte ind i et utrolig flot nyrenoveret køkken-alrum. Her kræset for detaljen med granit bordplade og lofter med stuk. Fra køkkenet bevæger man sig ind i de to store stuer, med et utrolig dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Følelsen her er herskabelig og igen ses der flotte stukke.
I stueplan har man ydermere et bad, med tilhørende værelse (forældre afdeling) Et bryggers samt en flot hall er også at finde. Fra hall bliver man let op på første salen hvor man finder 3 rummelige værelser, et stort badeværelse i marmor klinker, samt en garderobe / walk in. Dette kan dog også laves til et 4 værelse.

I denne herskabelige villa er der højt til loftet samt masser af kvadratmeter at fordele sig på. Huset er til dem der ønsker plads, bo centralt eller blot ønsker en af de bedste beliggenheder i byen.

Til sidste er det værd at navne at boligen skal opleves. Prisen er skarp.

Book en fremvisning…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vidågade 14 , 6270 Tønder1.645.000 kr.6.279 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.519 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 260 ㎡Grund: 395 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1906

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x