Violstræde 1, 5642 Millinge

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Perfekt begynderbolig eller fritidsbolig dejligt tæt på Faldsled Strandpark

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/12 – klik på billede –

På Violstræde 1, kun 200 meter fra Faldsled Strandpark, finder I denne funktionelle villa, der særligt henvender sig til unge førstegangskøbere eller parret, som ønsker at bo tæt på strandlivets fornøjelser og flot natur. Faktisk ligger den attraktive strandpark lige for enden af vejen, og gåturen dertil tager blot to minutter. Ved den børnevenlige strand er der legeplads og to badebroer – og til vinterbadere er der en stor sauna med en skøn udsigt over Helnæsbugten. Ved den nærliggende Falsled Kro kan I forkæle jer selv med gastronomi i verdensklasse, og mens der kun er otte kilometer til Faaborg centrum, er der blot fem til nærmeste skole, daginstitution og indkøbsmulighed.

Nuværende ejere har boet i villaen i omkring 60 år, så det siger sig selv, at her er nemt at falde til. Huset er ikke nyt, men det er blevet passet godt på, og alt fungerer som det skal. Prisen er dog sat på et meget fornuftigt niveau, så der er plads i budgettet til at modernisere gradvist. Boligen rummer halvandet plan, hvor førstesalen er udnyttet med tre gode værelser, en repos og et toilet. I stueplan er der et badeværelse og et bryggers, og køkkenet er udstyret med et praktisk viktualierum. Spisestuen ligger ved siden af, og herudover er der en opholdsstue, som har udgang til en skøn udestue. Desuden er der entre med trappe til 1. sal.

Villaen er placeret højt på en overskuelig hjørnegrund med sandet jord, så vandet kan let sive væk, selv ved store regnvandsmængder. Derudover er der en garage, en sydvendt terrasse og et skur med hyggelig overdækning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Violstræde 1 , 5642 Millinge850.000 kr.7.559 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.023 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 105 ㎡Grund: 411 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1933Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x