Violvej 13, 5300 Kerteminde

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Violvej 13

Super flot sommerhus med 4 soverum, 2 badeværelser, et med 2 brusere og yderligere et bruserum. Huset er højt placeret i Kerfteminde Sommerby med den flotteste udsigt over Storebælt, Marinaen og Nordstranden. Ligger tæt på golfbanen Greath Northern, minigolf og den gamle købstad Kerteminde.
Sommerhuset fremstår i meget velholdt og flot stand, nuværende ejer har opført huset i 2004 i exclusive og gode materialer. Beliggende på andelsgrund i veldrevet forening. Huset er med fuld kælder, opført i boligstandard med 2 dejlige værelser med adgang indefra og værelse med adgang udefra, ligeledes adgang udefra til bryggers med vaskeri og bad, stort dejligt badeværelse med dobb. brusearrangement, større gangareal med opgang til stueetagen, der består af stue, åbent køkken/alrum og dejligt soveværelse med eget badeværelse. Fra stueetagen er der 4 udgange til have og terrasser ad franske dobbeltdøre. Garage med elvippeport.
Reelt får man her ca. 110 kvm. bolig i virkelig flot stand og med masser af muligheder for ophold både vinter og sommer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Violvej 13 , 5300 Kerteminde4.495.000 kr.53.007 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.691 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 68 ㎡Grund: 437 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2004

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x