Vordingborggade 2B 2, 2100 København Ø

 

Beskrivelse

Indflytningsklar, køkkenalrum og altan

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/12 – klik på billede –

Indflytningsklar og helt optimalt indrettet lejlighed med mange attraktive elementer: altan, køkkenalrum, bad med separat brus og en fantastisk planløsning som gør lejligheden anvendelig for ethvert behov.

Du bydes velkommen i en god entré med indbygget garderobe. Herfra videre til den rummelige sofastue med en smuk og meget stilren atmosfære. Stuen er i åben forbindelse med køkkenalrummet, så her er et rigtig godt lysindfald på tværs. Køkkenet er lækkert, fra HTH med grebsfrie låger, hvid bordplade i kompaktlaminat og med flotte designdetaljer såsom sort vask og en rå murstensendevæg til at bryde de lyse flader. Alt i hvidevarer, både kombi- vaske/tørretumbler, opvaskemaskine, pyrolyse-ovn og induktionskomfur. Lejligheden har særdeles mange vinduesfag, og er deraf ekstraordinært lys og indbydende og med klassiske detaljer såsom plankegulve og Dannebrogs-(termo)vinduer. Du får også et flot flisebadeværelse med separat bruseniche, vindue og spots. Desuden 3 gode værelser, det ene med udgang til altan, som ligger i forbindelse med brandtrappen, og som har en hyggelig udsigt over baggårdene.
Lejligheden egner sig perfekt til en familie eller som delelejlighed for op til 3-4 personer.

Området: Ejendommen er beliggende på en af de attraktive sidegader på indre Østerbro, blot få hundrede meter fra metroen. Fra adressen er der kun få minutters gang til f.eks. lækre restauranter, den klassiske Bager Bosse eller den hippe ”Junos”, den lokale fiskehandler eller skønne Bopa Plads. På Bopa er der aktiviteter året rundt, hvad end det er petanque om sommeren, halloween eller juletræsmarked – her sker altid noget. Derudover er ejendommens beliggenhed særlig attraktiv fordi der også er kort afstand til rekreative områder som f.eks. Fælledparken, svømme- og skøjtehal, Strandpromenaden, Nordhavn, Søerne og Langelinie.

Ejendommen: Charmerende ejendom fra 1863 på indre Østerbro, ejerforeningen består af 2 bygninger rundt om hjørnet. Gaden er i øvrigt ensrettet og med fornuftige P-forhold. Til foreningen hører også en lille gårdhave. Desuden fjernvarme, gode termovinduer og brugsret til kælderrum.

Velkommen til….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vordingborggade 2B 2, 2100 København Ø4.495.000 kr.50.506 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.732 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 89 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1863