Willemoesvej 10, 4583 Sjællands Odde

4583 willemoesvej 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

Villa i et plan på Willemoesvej med flot udsigt til Kattegat…

Vi har fornøjelsen at byde velkommen på den populære Willemoesvej – til denne skønne etplans villa med udsigt til Kattegat. Huset er en klassisk rødstensvilla fra 1959 – med termovinduer. Opvarmningen sker ved oliefyr – suppleret med brændeovn. Her på Willemoesvej møder du søde naboer, og her får man lov til at nyde den smukke udsigt over vandet. Huset ligger højt på en 962 kvm. stor solrig grund med en japansk inspireret forhave som står rigtig flot. En skøn baghave der byder på gode buske og træer, samt mange hyggekroge.

Vi byder velkommen i entréen med masser af skabsplads samt opbevaring til overtøj. Fra entré findes en god fordelingsgang, hvor vi byder på 3 gode værelser samt flot badeværelse med gulvvarme og brus samt håndklædetørre tilsluttet centralvarmeanlægget. Herudover byder vi på et stort køkken med god spiseplads og udsigt til Kattegats blå bølger.
Den store lyse vinkelstue har fin plads til både daglig- og spisestue og har udgang til stor overdækket terrasse på 30 kvm. De 108 kvm. er virkelig godt udnyttet og man har fornemmelsen af at være i et hus der er væsentligt større. Til huset findes en 35 kvm. god isoleret garage med værksted/slyngelstue. Derudover forefindes der for enden af garagebygningen et overdækket brændeskur samt et mindre udhus.

Så vil du ud til havudsigt og frisk luft overalt hvor du færdes, bør du overveje at flytte til den hyggelige Havneby. Ud over den fantastiske udsigt byder byen på en stor SuperBrugs, en hyggelig fiskeri- og lystbådehavn, badebro og sauna, velbesøgte spisesteder som blandt andre de helårs-åbne “Cafe Tunen” og hotel og restaurant “Den Gyldne Hane”. I Havnebyen ligger også Forsamlingshuset og Odden Dagtilbud som rummer alt for barnet – fra vuggestue til og med 6. klasse i skolen. I tilknytning hertil sportshal, selvbetjent bibliotek og paddeltennis bane. I Sj. Odde Aktivitetshus finder du lægeklinik og motionscenter med mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Willemoesvej 10 , 4583 Sjællands Odde1.995.000 kr.17.088 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.611 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 108 ㎡Grund: 962 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1959Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-18 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x