Ulspilsager 34D, 2791 Dragør

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stort, skønt hus med nem have.

Drømmer I om stort hus med nem, lille have – og lav ejerudgift?
Her får I hele 172 kvm. dejlig bolig i rigtig pæn stand. En skøn, fredelig beliggenhed ved “Lunden” og med stisystem og lukkede stikveje, er her trygt at færdes for store og små.
I stueplan er bryggers og entré/hall med trappe til 1. salen, et stort skønt køkken med god spiseplads og udgang til overdækket terrasse. Stor, dejlig vinkelstue ligeledes med udgange til den hyggelige oase af en have. Her er flere terrasser og solkroge, udhus og stadig plads til leg og hygge.
Meget flot og lækkert badeværelse, der blot er et par år gammelt.
1. salen byder på stort soveværelse, toilet, 2 gode værelser og stort fællesrum samt depot. Her er mulighed for at ændre på indretningen, hvis man har behov for et ekstra værelse.
Det er et ideelt sted at bo med godt naboskab og skønne omgivelser. Den lillebitte “skov”, Lunden er smuk at kigge på året rundt og indbyder til leg og en lille gåtur. Til grundejerforeningen hører desuden et stort, grønt fællesareal med boldbane, petanquebane og en helt nyrenoveret legeplads.
Du får meget for pengene her – kom selv og se!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ulspilsager 34D , 2791 Dragør4.495.000 kr.26.916 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.875 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 172 ㎡Grund: 348 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1975