Aagade 42, 9500 Hobro

9500 aagade 42 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderniseret rummelige villa

Denne rummelige villa beliggende på Aagade 42 byder på et hyggeligt landsbymiljø i Rørbæk og omgives af naturskønne områder. Her kan du nyde et berigende foreningsliv og en aktiv kultur- og borgerforening, der arrangerer spændende events. Byen har også en børnehave og en multihal med indendørs kunstgræsbane, perfekt til sportslige aktiviteter. Hvis golf er din passion, ligger en flot 18-hullers golfbane kun 5 minutter væk. Du vil også have nem adgang til Nørager, der opfylder familiens daglige behov med skole, idrætshaller, fitnesscenter, sundhedshus og dagligvarebutik.

Denne villa strækker sig over to plan og byder på imponerende 200 kvadratmeter boligareal. Ved indgangen mødes du af en flot og rummelig entré, der blev renoveret i 2022. Den rummer et gæstetoilet og giver adgang til det nyrenoverede køkken-alrum er også fra 2022. Køkkenet imponerer med stilfulde sorte elementer og kvalitets hårde hvidevarer fra Siemens. I stueetagen finder du også en hyggelig opholdsstue og en rummelig spisestue med plads til hele familien. Fra spisestuen er der udgang til en overdækket terrasse, der næsten er lukket, hvilket giver dig mulighed for at forlænge sommerperioden og nyde udendørs ophold.

På første sal finder du tre store værelser, et rummeligt soveværelse med walk-in closet, vaskerum og to badeværelser. Det ene badeværelse blev renoveret i 2022 og er udstyret med to brusere og håndvaske.

Villaen er beliggende på en 890 kvadratmeter stor grund, hvor du finder flere hyggekroge og forskellige niveauer. Haven består primært af græsplæne og prydbuske, hvilket gør den relativt vedligeholdelsesnem.

Ejendommen bliver tilsluttet fjernvarme i 2024.

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information om denne skønne ejendom!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Aagade 42 , 9500 Hobro1.195.000 kr.6.020 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.208 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 200 ㎡Grund: 890 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-31 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x