Agerøvej 24, 7960 Karby

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

MULIGHED FOR FLEX-STATUS

Velkommen til Agerøvej 24! En utrolig velholdt og charmerende ejendom beliggende i enestående naturomgivelser og med udsigt sjældent set.
Med sin ugenerede beliggenhed grænsende lige op til Limfjorden, Agerø Dæmning samt Agerø fuglereservat får I virkelig en beliggenhed her, der siger sparto og er fuldstændig unik! Fuglereservatet på Agerø er en ren perle for naturelskere og et fristed med masser af fugleliv. Tænk at kunne bo lige her med naturen som nabo? Området, som er fredet, har et rigt dyreliv og på strandengen ud mod vandet går der typisk kreaturer og græsser. Her er masser af fred samt harmoni og plads til både de store og små tanker.
Den naturrige beliggenhed toppes ydermere med sin frie og fuldstændigt ugenerede udsigt ud over Limfjorden. Her er virkelig tale om en velbeliggende perle, man skal lede længe efter!

Boligen, kaldet “Fjordhuset”, er på 180 m2 boligareal fordelt over to plan – dertil kommer 20 m2 integreret udestue i forbindelse med køkkenet samt 17 m2 overdækket terrasse på 1. sal. Således er det samlede bebyggede areal på hele 217 m2. Ydermere er der en velholdt carport på 46 m2 fra 2009 samt udhus på 20 m2. Jeres kommende bolig ligger på en stor grund, hvorfra der er en helt storslået udsigt til vandområdet – både fra grunden og haven – men bestemt også fra mange af husets rum. Haven er super flot og velanlagt med masser af muligheder for at søge sol, skygge, læ og naturligvis kig til vandet!

Nuværende ejer har omhyggeligt, siden de overtog stedet, både moderniseret og renoveret ejendommen. Den oprindelige del af huset er fra 1934, men det er ikke til at ane i dag, for stort set hele huset blev totalrenoveret i årene 2007-2008. I 2009 blev en gammel staldbygning revet ned og en ny, stor tilbygning blev koblet på det oprindelige hus. Her vil I altså opleve, at huset står fuldstændig skarpt og indflytningsklart og I vil hurtigt falde for den god stil, som er gennemgående hele vejen rundt, såvel ude som inde. Her aner man virkelig, at der bor mennesker, som elsker stedet og passer på det! I vil også hurtigt se, hvor fint ejendommen er blevet renoveret med respekt for de gamle detaljer og med øje for at passe til omgivelserne.

Indretningen er således: Fin og lys entré, stort badeværelse m. bruser og indbyggede skabe. Stor stue m. trægulv og brændeovn samt direkte adgang til husets multirum/kontor. Baggang m. plads til vaskefaciliteter samt direkte udgang til husets hyggelige udestue. En udestue, som bruges flittigt, hvor der virkelig er mulighed for at forlænge den danske sommer, når de kølige aftener indtræder. I stueplan er der ydermere et fint, lyst gæstebadeværelse og et stort, nyere Svane køkken i åben forbindelse med alrum, hvor der både er ovenlysvinduer, stjernehimmel og nogle unikke, store vinduer med direkte udsyn over Limfjorden. Her mærker man virkelig naturen blive budt indenfor og lysindfaldet er unikt.

På 1. sal findes en stor repos samt to soveværelser. Reposen er indrettet således, at der nemt kan opsættes en let væg, så der kan skabes et tredje soveværelse. Fra reposen er der udgang via skydedørsparti til overdækket altan på 17m2 med dobbeltdør og udsigt over engen og fjorden over mod Agerø – et helt fantastisk scenarie og en udsigt I med garanti vil blive betaget af.

Ca. 2 km inde på Agerø er en mindre bådplads m. mulighed for plads til jolle for lystfiskeri, m.v. Derudover er der kort afstand til Hvidbjerg, hvor I finder både børnehus, skole og indkøbsmuligheder. En køretur på 15-20 min. bringer Jer til Nykøbing, ligesom I i flere af sommermånederne nemt kan komme til Nees og tage færgen til Thy.

Her er ejendommen til naturelskeren, som gerne vil have dyreliv og skønne omgivelser lige udenfor døren. Uanset om du vælger at bruge stedet som helårsbolig eller sommerhus vil stedet egne sig perfekt til begge dele!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agerøvej 24 , 7960 Karby1.495.000 kr.6.728 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.440 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 180 ㎡Grund: 1191 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1934Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-22 check den her

Agerøvej 24, 7960 Karby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

“Fjordhuset” – beliggenheden taler for sig selv – v/Agerø – en naturperle!

Utrolig velholdt og charmerende ejendom beliggende i nogle enestående og flotte naturomgivelser. Uanset om du vælger at bruge stedet som helårsbolig eller sommerhus – vil stedet egne sig perfekt til begge dele.Idyllisk beliggenhed grænsende lige op til fuglereservatet på Agerø – en ren perle for naturelskere og et fristed m. masser af fugleliv. Området, som er fredet, har et rigt dyreliv og på strandengen ud mod vandet går der typisk kreaturer og græsser. Her er masser af fred samt harmoni og plads til store tanker og til at komme ned i tempo. Ejendommen ligger på en 1.191 m2 stor grund, hvorfra der er en helt storslået udsigt til vandområdet, fra mange af husets rum er det tiltænkt at bringe udsigten i fokus. Nuværende ejer har omhyggeligt, siden de overtog stedet, både moderniseret og renoveret ejendommen, så der er en god stil hele vejen rundt – også udenfor, en flot helhed og alt sammen noget, som passer til omgivelserne.Boligen, som hedder “Fjordhuset”, er på 217 m2 i 2 plan – dertil kommer 46 m2 carport / hobbyrum og et udhus / halvtag på 20 m2 samt et 8 m2 brændeskur. Energi- og opvarmningsmæssigt har huset både 2 x varmepumper, solfangere og brændeovn. Endvidere er der i installeret et 3 KW solcelleanlæg.Indretningen er således: fin og lys entré, stort badeværelse m. bruser og indbyggede skabe. Stor stue m. trægulv, brændeovn samt multirum. Baggang / bryggers m. plads til vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til uisoleret udestue. Gæstebadeværelse og et stort nyere Svane køkken m. både ovenlys, stjernehimmel, store vinduer ud mod vandet og åben forbindelse ind til en spisestue. På 1 sal: repos / stue og 2 værelser. Udgang via skydedørsparti til uisoleret altanpå 17m2 med dobbeltdør og udsigt over engen og fjorden til Agerø – et helt fantastisk scenarie og en udsigt man kun kan betages af.Ca. 2 km inde på Agerø er en mindre bådplads m. mulighed for plads til jolle for lystfiskeri m.v..Flot velanlagt have m. masser af solrige hyggekroge. Her er ejendommen til naturelskeren, som gerne vil have dyreliv og skønne omgivelser lige udenfor døren….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agerøvej 24, 7960 Karby1.695.000 kr.9.054 kr/㎡Ejer Udgifter: 732 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 180 ㎡Grund: 1191 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1934