Agertoften 3, 9610 Nørager

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn villa med dejlig beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/7 – klik på billede –

Agertoften 3 er i sandheden en skøn villa. Den indeholder alt, hvad den moderne børnefamilie efterspørger – tre gode værelser, badeværelse og toilet, lækker og stor stue med udgang til den vestvendte terrasse og en fantastisk garage. Beliggenheden er dejlig, og du kommer til at bo i et veletableret villakvarter i Ravnkilde.

Villaen er opført i 1980 og rummer 131 m². Planløsningen er optimal, og boligen er yderst velholdt. Du bliver budt velkommen i villaens entré, hvorfra du også har et fint gæstetoilet. Videre herfra finder du den store og dejlige stue. Her er der masser af plads til den helt store familie – og med nem udgang til såvel terrasse som have, således den danske sommer kan nydes i fulde drag. Skønt og dejligt. Køkkenet er desuden klos opad.

Boligens tre værelser er alle i gode størrelser og har gode vinduer. Ligeledes har to af værelser indbygningsskabe – helt perfekt og ideelt. Du finder ligeledes villaens badeværelse i denne afdeling – optimalt og dejligt.

Grunden omgiver huset flot, og med 1033 m2 er der plads til børnenes leg og hverdagsafslapning. Villakvarteret er skønt og veletableret, og man er tæt på bl.a. købmand, skole, idrætsklub mm. Man er ligeledes ikke langt fra E45 og Haverslev….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agertoften 3 , 9610 Nørager895.000 kr.6.416 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.343 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 131 ㎡Grund: 1033 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1980

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x