Agervangen 3, 8464 Galten

8464 agervangen 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Familievilla med optimal planløsning

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/4 – klik på billede –

Velkommen til Agervangen 3 i Skovby – en familievilla med optimal planløsning.

Denne moderne bolig byder på en perfekt kombination af både rummelige og moderne faciliteter, der skaber den ideelle ramme for familielivet. Der er desuden lige installeret fjernvarme i boligen. Ved ankomsten til boligen møder I en rummelig entré, der byder jer velkommen ind i boligen. Til højre fra entreén finder I den perfekte børneafdeling, bestående af tre rummelige værelser samt et badeværelse.

Boligens store, åbne køkken/alrum/stueområde er hjertet af hjemmet. Det lyse køkken fra 2019 er udstyret med masser af opbevaringsplads. Fra køkkenet er der adgang til et stort viktualierum, med god plads til opbevaring. De store vinduer i stuen lader dagslyset strømme ind, hvilket skaber en indbydende atmosfære og giver et fantastisk, lyst rum. I forældreafdelingen finder I et fint soveværelse samt et tilhørende, stort badeværelse.

Udenfor boligen kan I nyde en dejlig, lukket have, hvor der er plads til leg, afslapning og sociale sammenkomster. Udendørsområderne er perfekte til udendørsaktiviteter og sommergrill. Herudover finder I ligeledes et skønt, stort terrasseområder.

Beliggenheden er beliggende i Skovby, hvilket giver jer nem adgang til lokale faciliteter såsom indkøbsmuligheder, skole, offentlig transport og rekreative områder. Der er gode forbindelser til Aarhus og Silkeborg, da motorvejen nås på få minutter, hvilket gør det nemt at komme rundt. Det er en perfekt beliggenhed til børnefamilien med ca. 500 meter til både skolde, daginstitution, idrætshal og indkøb.

Med sin perfekte kombination af moderne faciliteter, rummelige værelser og ideelle beliggenhed er denne villa på Agervangen 3 det perfekte sted at kalde hjem. Her får I alt, hvad I behøver for at nyde familielivet i trygge og komfortable omgivelser. Skynd jer at booke en fremvisning, og oplev denne fantastiske bolig selv!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agervangen 3 , 8464 Galten2.850.000 kr.21.111 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.244 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 132 ㎡Grund: 717 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x