Stejlagervej 7, 8210 Aarhus V

8210 stejlagervej 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende murstensvilla med garage og skøn vestvendt have

Charmerende murstensvilla med garage og skøn vestvendt haveVelkommen til denne flotte murstensvilla, der udstråler en unik kombination af varme, stil og funktionalitet. Med sin røde murstensfacade, charmerende detaljer og rummelige layout er dette hjem mere end bare et sted at bo – det er et sted at skabe uforglemmelige minder.
Kom indenfor i dette hjem, der straks giver en følelse af velkomst. Den åbne planløsning er perfekt til moderne familieliv, med en lys og luftig stue, der fører ind i et…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stejlagervej 7 , 8210 Aarhus V5.395.000 kr.32.402 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.831 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 165 ㎡Grund: 866 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-23 check den her

Stejlagervej 7, 8210 Aarhus V

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Sjælden udbudt rødstensvilla beliggende på blind vej i Høje Hasle

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/8 – klik på billede –

Velkommen til Stejlagervej! EDC har fornøjelsen af at byder jer velkommen til denne skønne og ugenerede 2-plans villa, opført af en murermester og løbende moderniseret. Villaen er beliggende på en rolig og lukket villavej i høje Hasle, hvor naboskabet er i top og i kort afstand til alle hverdagens gøremål herunder skole og indkøb.

Villaens 165 boligkvm. er godt fordelt med en stueplan bestående af et rummeligt og lyst køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Her er god plads til selskab i familie og venners lag. Det indbydende IKEA-køkken fra 2015 med en lækker køkken-ø fuldender rummet og giver et godt lys igennem hele rummet. Direkte udgang fra køkken til forsænket solgård med stor glas pavillon, som danner de perfekte rammer for at nyde en dejlig sommeraften eller forårets første solstråler. Fra stuen er der fra store terrassedør adgang til skøn overdækket 40 kvm hårdttræsterrasse, som vender mod vest og er meget solrig.

Stueplan byder videre på en stor hall, hvorfra I finder et gæstetoilet og et lækkert ny-istandsat bryggers med masser af skabsplads og hårde hvidevare. I både hall og bryggers er nye Silke/microcement gulve.

1. salen består af 4 gode værelser og et stort badeværelse med bruseniche. Særligt det store forældresoveværelse med udgang til egen balkon er en fryd for øjet. Fra balkonen er der udsigt over haven og solnedgangen mod vest kan nydes.

Udenfor får I en skøn og lukket have med flere gode hyggekroge, frugttræer, blomsterbede, pavillon, stor træterrasse med åben pejs og delvis overdækket, samt et stort græsareal.
Derudover får I en stor garage med el-port og tilhørende værksted og plads til opbevaring samt stor flisebelagt indkørsel.

Lyder dette interessant, så kontakt EDC på tlf. 86 10 73 99 og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stejlagervej 7 , 8210 Aarhus V5.495.000 kr.33.003 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.779 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 165 ㎡Grund: 866 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1976