Norupvej 107, 5450 Otterup

5450 norupvej 107 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt og rummelig villa med parklignende have i Norup

– Velholdt villa ved kirken i Norup
– 300 etagemeter og parklignende have
– Fem værelser og to stuer
– Gode muligheder for liberalt erhverv fra adressen

Drømmer I om en rummelig og velindrettet bolig i grønne omgivelser? Så er villaen på Norupvej 107 i den lille landsby Norup ved Otterup et besøg værd. Denne ejendom tilbyder en unik kombination af plads, funktionalitet og naturskønne omgivelser – perfekt til børnefamilien eller til jer, som ønsker at kombinere hjem og arbejde under samme tag.

I finder huset lige ved siden af kirken i Norup, og udsigten til kirketårnet bidrager til det ubetingede idylliske udgangspunkt. Villaen er opført i 1965, og inventaret er løbende opdateret, så boligen i sin helhed fremstår i velholdt stand. Hele 220 m2 er boligarealet på, og derudover har I 80 m2 kælder, som står for et par disponible rum til opbevaring foruden et vaskerum.

Villaens helt store aktiv er den fleksibilitet, som indretningen tilbyder. I får to indgangspartier, der hver har et gæstetoilet tilknyttet, så her har man tænkt over det praktiske. Villaen rummer desuden fem gode værelser, hvoraf de to har stuestørrelse. Det bliver med andre ord nemt at indrette jer efter individuelle behov og ønsker.

Måske et multirum står på ønskesedlen, eller måske det store hjemmekontor har høj prioritet. Og som nævnt er villaen ligeledes velegnet til klinik eller andet liberalt erhverv fra hjemmeadressen. To reelle stuer får I også – den ene med pejseindsats – og opholdsrummene inkluderer dertil et stort køkken-alrum. Et pænt badeværelse afrunder planløsningen, og her får I både badekar og bruseniche.

Grunden er på hele 6.111 m2 og hører derfor også til ejendommens store aktiver. Den store have har et nærmest parklignende præg, og med kombinationen af en udestue, en overdækket terrasse og solvendte fliseterrasser i det fri er I godt dækket ind til at møde det danske sommervejr. Til bilerne får I en muret dobbeltgarage.

Norup ligger kun 2,5 kilometer nord for Otterup, så I får det bedste fra land og by. Området er perfekt for dem, der sætter pris på nærheden til naturen, men stadig ønsker let adgang til skole, daglige fornødenheder og faciliteter.

Denne villa er en sjælden mulighed for at erhverve en ejendom med masser af plads og endnu flere muligheder. Kontakt os for yderligere information….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Norupvej 107 , 5450 Otterup1.690.000 kr.6.409 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.110 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 220 ㎡Grund: 6111 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2020-03-04 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x