Anders Thuborgs Vej 17, 7620 Lemvig

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt og velindrettet etplansvilla med solrig have – populært kvarter

Mange ting kan komplicere tilværelsen, men hvis I falder for denne villa i vestbyen i Lemvig, bliver boligkøbet ikke én af dem. Her får I nemlig en velholdt og indflytningsklar villa, der med sine 109 m² og tre værelser formår at henvende sig til alt fra enlige og par til små familier, unge og seniorer. Haven er solrig, og kvarteret tæt på både midtbyen og Christinelystskolen hører til byens mest populære områder. Kvarteret er fredeligt, og I har samtidig kort afstand til det hele – uanset om det er fornødenheder, fornøjelser eller naturoplevelser, der står øverst på dagens program.

Men først og fremmest er boligen et godt bekendtskab. Etplansvillaen er opført i 1965, og de gule murstensfacader samt lave sadeltag er et klassisk udtryk, de fleste finder genkendeligt. Huset er opdateret med et nyere listetag, og de indvendige rammer fremstår ligeledes i pæn og overvejende opdateret stand. Der er mulighed for selv at sætte et præg på planløsningen, for eksempel ved at indrette jer med et køkken-alrum, men den nuværende indretning er også velfungerende, som den er.

De tre værelser ligger i husets ene ende, og de to største er indrettet med praktiske indbygningsskabe. Sammen med værelserne ligger også boligens badeværelse, der med hvide klinker, badekar og terrazzogulv tilføjer indretningen et flot, originalt præg. Den store stue har sydvendte vinduespartier og udgang til den ene af havens terrasser, mens bryggerset er smutvejen at tage for at komme om i baghaven.

Både køkkenet og det store bryggers er opdateret i et identisk udtryk, hvilket i praksis gør bryggerset til en god forlængelse af køkkenet – det er endda her, køleskabet er placeret. Derfor får I også lidt plads at gøre med, hvis I drømmer om et køkken-alrum, ligesom I også kan åbne op til stuen for et mere sammenhængende opholdsmiljø.

Haven er på 711 m², og da huset ligger lidt tilbagetrukket på matriklen, får I både glæde af den sydvendte forhave og den udstrakte baghave. Hele haven indrammes af en tæt hæk, så I kan nyde en overvejende privat følelse, uanset hvilken side I foretrækker at opholde jer på. Ved siden af huset finder I desuden en muret garage på 24 m², og der er desuden god plads til flere biler i indkørslen.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke naturoplevelser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt os hos EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Anders Thuborgs Vej 17 , 7620 Lemvig995.000 kr.8.652 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.357 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 109 ㎡Grund: 711 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x