Asåvej 41, 9340 Asaa

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hesteejendom med egen ridehal og stald med bl.a. 15 hestebokse

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/12 – klik på billede –

Leder I efter en hesteejendom med egen ridehal og stald med bl.a. 15 hestebokse, så har vi ejendommen til jer.

Denne ejendom er beliggende mellem Asaa og Dronninglund. Ejendommen består af et fritliggende stuehus, samt gode udhusbygninger med mange anvendelsesmuligheder bl.a. ridehal, stald, stor lade med stålbuer.

Til ejendommen er der 6,5 ha jord som ligger ved ejendommen, det giver gode forhold til at kunne drive et hestehold eller benytte til jagt.

Stuehuset indeholder 150m2 bolig og er fordelt på halvandet plan. stueplanen indeholder baggang med adgang til pænt lyst badeværelse med gulvvarme, et lyst og rummeligt køkken med mulighed for at åbne op inde til stuen. Todelt stue som giver mulighed for at have både spiseafdeling og opholdsafdeling. stue planen har slutteligt et værelse/kontor og et baderum. På førstesalen er der et toilet samt 4 værelser med gode størrelser, hvor det ene soveværelse indeholder et mindre walk in closet.

Udhuse er i god stand og har mange anvendelsesmuligheder. Ejendommen er dog oplagt at anvende som heste- eller jagtejendom, da den har rigtige gode forhold for dette. Med til ejendommen følger nemlig en hestestald med vaskerum og 15 hestebokse, som både kan anvendes privat eller som udlejning.
Ligeledes hører der en flot ridehal med, som måler 20×40 meter. Der er desuden en stor lade, som kan anvendes på mange måder, f.eks. andet dyrehold, mindre erhverv eller hvad man ellers kunne forestille sig, mulighederne er mange, I skal bare have idéerne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Asåvej 41 , 9340 Asaa2.495.000 kr.15.213 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.238 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: GStørrelse: 150 ㎡Grund: 65938 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1903

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x