Bækvej 13, 9300 Sæby

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Etplans villa på lukket vænge i børnevenligt kvarter med stor garage på 36 m2

Velkommen til Bækvej 13. Her bliver I en del af et lukket, børnevenligt kvarter, der ligger en lille kilometer fra Torvet, vandmøllen og resten af Sæbys charmerende bykerne. Inden for tilsvarende afstand har I samtlige fornødenheder, mens byens havnemiljø, strande og smukke, gamle skovområder føjer rekreativ værdi til det samlede billede. Skjolds fodboldbaner er at finde på den anden side af vejen – dermed får kommende fodboldstjerner gode forhold til at øve både tacklinger og driblinger.

Villaen byder på 122 boligkvadratmeter fordelt over en god planløsning. I 2001 blev der lavet en tilbygning med gulvvarme til stuen, hvor der i samme omgang også blev etableret nyt tag på hele villaen. I får en villa med 3 værelser, god størrelse køkken, badeværelse med bruseniche, bryggers samt to store stuer med gode indretningsmuligheder. De mange vinduer i stuen giver desuden et fantastisk lysindfald til villaen, der giver jer mulighed for at udnytte dagslyset hele dagen lang. Fra villaens ene stue er der desuden adgang til terrasse mod sydvest, mens der i den anden stue også er udgang til haven mod øst.

Med et grundareal på 700 kvadratmeter har haven en overkommelig størrelse. Her er der både bæk i baghaven og bålplads ved terrassen. Herudover får I en særdeles god garage på 36 kvadratmeter helt ideel til det kreative sind eller til hobbymanden, som elsker at tilbringe tid i værkstedet.

Søger I en villa med en god beliggenhed i Sæby? Så glæder vi os til at byde jer velkommen til Bækvej 13….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bækvej 13 , 9300 Sæby1.198.000 kr.9.145 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.729 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 122 ㎡Grund: 700 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1965

Der er ingen anmendelse på “Bækvej 13