Batzkes Bakke 27, 3400 Hillerød

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Liebhavervilla med Slotshaven som nabo

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/5 – klik på billede –

Der venter jer en ejendom i absolut særklasse, hvis I flytter ind i denne villa i hjertet af Hillerød. Her kommer I til at bo på den fredelige og eksklusive Batzkes Bakke, som er opkaldt efter den berømte slotsgartner Johan Batzke. Området emmer af fred og ro, og I kommer til at bo få skridt fra Slotshavens smukke haveanlæg. Samtidig får I alle byens tilbud lige ved hånden, og skole, daginstitution, indkøbsmuligheder, spisesteder og station ligger alt sammen i gåafstand fra adressen.

Villaen er opført i 1891 af bygherren Johan Ferdinand Kielberg, der står bag en række markante byggerier fra Hillerøds blomstringstid i anden halvdel af 1800-tallet. Her er tale om en stor og arkitektonisk smuk villa i to plan med fuld kælder – 330 etagemeter i alt. Den omkranses af en dejlig solrig have, og udendørslivet kan tillige nydes på den hævede sydvendte terrasse.

Villaen er et smukt eksempel på den historicistiske arkitektur, der prægede tiden. Byggestilen er elegant med mange fine facadedetaljer og bygningsmæssige finesser, og man mærker med det samme, at villaen er opført i gode kvalitetsmaterialer – her hviler en herskabelig elegance både ude og inde.

I stueplan er der køkken med spiseplads samt tre dejlige stuer adskilt af franske døre – fra den ene af stuerne er der udgang til terrasse. Pø førstesalen er der tre værelser samt badeværelse og gæstetoilet, og i kælderen er der endnu et badeværelse samt bryggers og disponible rum i høj kvalitet. Der er mulighed for at drive lieberalt erhverv (klinik/kontor) fra ejendommen.

Velkommen til Batzkes Bakke 27….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Batzkes Bakke 27 , 3400 Hillerød8.195.000 kr.30.129 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.843 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 220 ㎡Grund: 1034 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1891

Der er ingen anmendelse på “Batzkes Bakke 27

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.