Bejsnapvej 5, 6870 Ølgod

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmende landejendom

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/6 – klik på billede –

Velkommen til denne charmerende, bynære landejendom beliggende med en bekvem cykelsti, der fører direkte til Ølgod. Du er kun 2,5 km fra både Ølgod og Lindbjerg, og har dermed 2 skoler og 2 børnehaver indenfor kort rækkevidde. Denne ejendom tilbyder dig en unik mulighed for at erhverve dig en smuk ejendom på landet, der er fyldt med potentiale. Ejendommen under udstykning, men der vil være mulighed for at leje jord på begge sider af ejendommen til mindre dyrehold på en langtidslejekontrakt.

Boligen præsenterer sig selv i en rigtig god stand, og med blot en frisk omgang maling kan du nemt tilføre din personlige stil. Ejendommen er indrettet med et dejligt køkken og i vinkelstuen kan du hygge dig foran brændeovnen, der blev installeret i 2022. Derudover byder ejendommen på en rummelig udestue, der giver mulighed for at nyde naturen året rundt. Du vil også finde to badeværelser med gulvvarme. Der er tre værelser og et praktisk bryggers i stueetagen. Førstesalen rummer yderligere tre værelser samt et stort loftrum, der kan bruges til forskellige formål efter dine behov.

Ejendommens udbygninger giver mange muligheder, hvad enten det er et værksted til dine projekter, plads til dyrehold eller opbevaring af campingvogne og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for de mange anvendelsesmuligheder, der følger med denne ejendom.

Opvarmningen af ejendommen sker med et træpillefyr fra Vøllund, som blev installeret i 2022. Ejendommen er tilsluttet byvand, og afløbsforholdene er ordnet med et nedsivningsanlæg, der er i overensstemmelse med de gældende regler.
Denne bynære landejendom tilbyder en fantastisk kombination af landlig idyl og byens faciliteter inden for rækkevidde.

Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning af denne spændende ejendom!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bejsnapvej 5 , 6870 Ølgod950.000 kr.4.526 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.917 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 197 ㎡Grund: 5700 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1988

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x