Bellisvej 20, 6800 Varde

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggelig villa med skøn have i Varde

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/6 – klik på billede –

På en lille villavej, nærmere bestemt på Bellisvej 20 i Varde, ligger denne skønne villa. Boligen er velholdt, har en dejlig have, ligger tæt på alle hverdagens fornødenheder og kan nu blive din.

Ejendommen er fra 1959 og har en flot, rød murstensfacade, mørkt tag og hvide vinduesrammer. Boligen er på 78 kvadratmeter og har yderligere en kælder på 21 kvadratmeter samt en have på 893 kvadratmeter.

Inden for finder I et rummeligt køkken-alrum, hvor der i stueafdelingen både er plads til en sofagruppe samt et spisebord. Her er store vinduespartier, hvor nogle af dem går fra gulv til loft, hvilket skaber et fantastisk lysindfald. Køkkenelementerne er hvide og lavet i rene linjer, hvilket passer godt ind i resten af huset.

Derudover får I to store værelser, hvor det ene har indbyggede skabe, et badeværelse i hvide elementer og en mørk bordplade samt en kælder, der er indrettet med plads til opbevaring og med mulighed for vaskefaciliteter.

Den store have er privat og omkranset af en høj, grøn hæk. I får en lang græsplæne ideel til boldspil og leg, smukke træer og en dejlig terrasse, der vender mod sydøst. Foran huset er der anlagt en flot fliseindkørsel, der leder op til både en carport og et skur.

I havner i et børnevenligt kvarter mellem små villaveje og under en halv kilometer til nærmeste daginstitution og under en kilometer til nærmeste skole samt indkøbsmuligheder, idrætshal og boldbaner. I får henrivende naturområder inden for rækkevidde i form af blandt andet Gammel Varde Sommerland, som ligger knap en kilometer væk, og Gellerup Plantagen, der ligger under to kilometer fra matriklen. I får offentlige transportmuligheder rundt hjørnet, og generelt får I en række større byer inden for pendlerafstand.

Hjertelig velkommen til….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bellisvej 20 , 6800 Varde1.295.000 kr.14.130 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.173 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 78 ㎡Grund: 893 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1959

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x