Bjerghuse 1, 6990 Ulfborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Fritidshus blot ca. 400 m. fra Vesterhavets bølger

Blot ca. 400 meter fra Vesterhavets bølger ligger dette træ-fritidshus. Her er man tæt på naturskønne Husby Klitplantage med sine gode gå- og cykelruter og i gå-afstand til Nissum Fjord. Derudover er der mulighed for at tage cyklen til Thorsminde via cykelsti hele vejen. Thorsminde byder bl.a. på indkøbsmuligheder, friske fisk og mulighed for at spise frokost/aftensmad.

Fritidshuset fremstår med gulmalede og træbeklædte ydervægge, rødbrunt bølgeeternittag og termovinduer. Overdækket træ-terrasse mod syd og lukket træ-terrasse mod øst. Delvist åben grund med kig til klitter.

Er indrettet med et lyst og moderniseret køkken med udgang til terrasse mod øst – stue i åben forbindelse med køkken og med loft til kip samt med udgang til overdækket terrasse mod syd – 2 værelser med laminatgulv – badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Endvidere en lille hems.

Huset er tilmeldt udlejning.

Indbo medfølger som beset, dog undtaget personlige effekter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bjerghuse 1 , 6990 Ulfborg895.000 kr.14.672 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.380 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 60 ㎡Grund: 1335 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1988Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-13 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x