Blåbærvej 3, 7700 Thisted

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Super lækkert sommerhus

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/5 – klik på billede –

Flot nybygget og moderne sommerhus fra 2018 beliggende i Vorupør Klit.

Dette sommerhus er bygget af nuværende ejere. Sommerhuset er på 80 m2 samt et udhus på 30 m2. Sommerhuset har en flot og stor træterrassen, hvor solen kan nydes hele dagen. Der er masser af privatliv, og huset ligger på en stikvej, hvor der ikke er meget trafik.
Sommerhuset er bygget i sortmalede trykimprægneret fyrretræ, tagpap og døre/vinduer fra Rationel. Huset opvarmes med varmepumpe og brændeovn, og der er gulvarme i bryggers og de to badeværelser. På de to værelser er der elradiatorer. Loftet er overalt i kip.

Sommerhuset er indrettet med rummelig entré/bryggers med lyse klinker (gulvvarme) og godt med skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Flot badeværelse med lyse klinker (gulvvarme), elementer fra Aubo og bruseniche. Stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Elementer fra Aubo, alt i hårde hvidevarer, masser af skabsplads. God plads til spiseplads og fra stuen udgang til den store træterrasse mod syd. Brændeovn og varmepumpe. Trægulv. 2 gode soveværelser med trægulv, dobbeltsenge og 1 skab til opbevaring. Badeværelse med Aubo elementer, bruseniche og lyse klinker (gulvvarme).

Udhus opdelt med 4 rum til opbevaring (2 stk kan anvendes til gæsteanneks med 2 sovepladser i hver).

Fritidshuset er ikke udlejet via bureau, men har i 2021 og 2022 været udlejet privat gennem AirBNB for ca 40.000 kr. pr. år.
Alt bohave og indbo medfølger, pånær få personlige effekter.

Ejerforeningen Vorupør Klit består af 218 sommerhuse, frit beliggende i et stort hede/klit område, hvoraf store dele er fredet i henhold til klitfredningen. Sommerhusene er ejet af privatpersoner, og området er underlagt lokalplan der begrænser husenes størrelse til maximum 80 kvadratmeter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåbærvej 3 , 7700 Thisted1.950.000 kr.22.286 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.497 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 80 ㎡Grund: 834191 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2018

Der er ingen anmendelse på “Blåbærvej 3

[rotador grupo=1]