Blåbærvej 3, 9530 Støvring

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn villa i roligt og trygt kvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

Velkommen til denne skønne og velholdte villa på Blåbærvej 3 – en rolig og tryg beliggenhed tæt på både indkøb, skole, børnehave og vuggestue, men også naturoplevelser i Rebild Bakker og Aalborgs pulserende byliv.
Villaen er løbende moderniseret både inde og ude siden 2002. Inde fremstår boligen med nyere badeværelse, lækkert, klassisk køkken fra Tvis Køkkener samt gennemgående trægulve, der matcher de originale trædøre. Ude er de fleste vinduer udskiftet til træ-alu, træværket er malet og delvis udskiftet, og i 2012 blev der etableret solceller, hvor også taget blev renset og malet. Du finder endvidere en stor garage med separat hobbyrum/værksted samt carport med god plads til bil, cykler eller barnevogn.
Huset er højt beliggende, og dets centrale kerne er fordelingsgangen, hvorfra du kommer til såvel opholdsafdeling, soveafdeling med stort soveværelse og tre gode børneværelser, flot badeværelse med vaskefaciliteter og stor bruseniche, gæstetoilet, et mindre bryggers samt nedgang til underetagen.
Det luftige og rummelige køkken-alrum er husets hjerte og byder ind til hygge og snak over madlavningen, eller du kan nyde den skønne udsigt ud over Støvring Ådale. En mur adskiller delvist køkken-alrummet fra den lyse opholdsstue, hvor familien kan samles. Fra stuen har du adgang i niveau til den store, højtliggende syd-vestvendte træterrasse. Her har du god plads til både grill, havemøbler og loungehjørne, og trappen ned mod resten af den enkle og vedligeholdelsesvenlige have nærmest indbyder til, at du sætter dig med en kop kaffe i hånden og nyder solen, roen eller børnenes leg.
Underetagen fremstår lækker og indbydende med bl.a. nye klinkegulve og fuld loftshøjde. For nuværende finder du en gildesal med barhjørne, et lydisoleret lydstudie samt opbevaringsplads – men her sætter kun fantasien grænser. Måske vil I hellere indrette teenageområde, hjemmebiograf, træningslokale eller hjemmekontor?
Vi glæder os til at byde indenfor i dette smukke, indflytningsklare hjem, hvor du virkelig får værdi for pengene….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåbærvej 3 , 9530 Støvring2.895.000 kr.14.666 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.483 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 157 ㎡Grund: 850 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1971

Blåbærvej 3, 9530 Støvring

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Her får I en velholdt villa som er beliggende i meget attraktivt og børnevenligt område – ja her er man tæt ved alt. Villaen har siden 2002 gennemgået en større modernisering med bla. nyt badeværelse i 2002, nyt flot Tvis-køkken og nye trægulve i 2004. Næsten alle vinduer er skiftet i 2007 til træ-/alu, taget afrenset og malet i 2008 og nyt solcelleanlæg i 2012. I kælderen er gulvet skiftet flere steder i 2020, garagen har fået nyt tag i 2021 samt en masse andre forbedringer.Boligen er indrettet med stort dejligt køkken/alrum, hvor der er god plads til familien og gæster. I forlængelse af alrummet er der en hyggelig opholdsstue med udgang til en stor syd-/vestvendt træterrasse, hvor solen rigtig kan nydes. Soveafdeling med fordelingsgang, tre børneværelser og godt soveværelse med skabe, alle med trægulve. Pænt badeværelse fra 2002 med stor bruseniche, gæstetoilet, baggang samt entré.Kælderen er indrettet med stort aktivitetsrum/gildesal, et godt disponibelt rum (nu lydstudie), depot- /teknikrum samt baggang. Næsten alle rum har nye gulve fra 2020.Villaen har en nem have, hvor der er plads til boldspil og leg samt til afslapning på den store træterrasse.Desuden får I her en god garage med hobbyrum og carport.En oplagt bolig til børnefamilien!.Ring for fremvisning og se mulighederne :-)…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåbærvej 3 , 9530 Støvring2.895.000 kr.14.666 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.452 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 157 ㎡Grund: 850 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1971Sidste tilstandrapport er fra: 29.12.2022 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x