Bohrsvej 2, 9460 Brovst

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseret og meget velholdt villa med attraktiv beliggenhed tæt ved skolen og midtbyen

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

STOR DOBB. GARAGE/VÆRKSTED PÅ 90 KVM. MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER.

Villaen har en særdeles god og meget attraktiv beliggenhed tæt ved skolen og i gå-afstand til forretningsgaden med et stort udvalg af specialforretninger og dagligvarebutikker. Der er endvidere kort afstand til børnehave, idræts- og kulturcenter, sundhedshuset samt gode off. transportforbindelser. Dejlig nem grund og have på 712 kvm. med flere terrasser samt dejlig overdækket terrasse mod vest.

Flot og meget velholdt villa som løbende er moderniseret og som fremstår således i en særdeles flot og god stand – lige klar til indflytning. Bygget i 1975 i rødbrune teglsten og med molersten som bagmur og med eternittag og termovinduer fortrinsvis i træ-/alu og PVC. Boligen er godt isoleret og har en forholdsvis lav varmeudgift – Energimærke D. Der er ialt 170 kvm. dejlig bolig i 2 plan samt en stor dobbeltgarage- og værksted på 90 kvm. Fra garagen er der adgang til kælder, hvor der er indrettet værksted, disp. rum samt toilet og bad. Garagen har 2 elporte og har mange anvendelsesmuligheder. Der er mulighed for fiberforbindelse fra STOFA. Der er endvidere centralstøvsuger og Genvex-anlæg i boligen.

Boligen er indrettet med entré med garderobe, forgang med trægulv samt gæstetoilet. Dejligt nyt køkken fra 2019 med spiseplads, spisestue og opholdsstue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse, stort værelse samt kontor. Bryggers med klinkegulv og plads til vaskemaskine og tørretumbler. På 1. sal er indrettet stor stue med trægulv og udgang til svalegang, 2 værelser, depot samt stort badeværelse med badekar og bruseniche.

ATTRAKTIV BELIGGENHED TÆT VED SKOLEN – VELEGNET TIL BØRNEFAMILIE MED PLADSBEHOV MEN OGSÅ VELEGNET TIL MINDRE ERHVERV/FORRETNING M.V….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bohrsvej 2 , 9460 Brovst1.495.000 kr.7.383 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.848 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 170 ㎡Grund: 712 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1975

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x