Melbærvej 25, 6920 Videbæk

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Pæn og velplejet 2 – plans villa med rigtig god beliggenhed i attraktivt kvarter i Videbæks sydlige bydel tæt på byen og Herborg Bakker.

Villaen er opført i 1986 og løbende moderniseret. Boligarealet er på i alt 244 m² inkl. 1. salen og indretningen er smagfuld og spændende med syv gode soverum, 2 fine badeværelser, køkken/alrum samt hyggelig udestue og stue. Er opført på 975 m² stor grund. Der er nylig etableret indkørsel og forhave samt dejlig stor solterrasse. Stor dejlig have der støder op til grønt område. Carport på 32 m² med stort redskabsrum.
Stuen:
KØKKEN fra 2010 med masser af skuffer og skabe. Dejlig kogeø hvorfra man kan følge livet i alrummet. God spiseplads og udgang til stor sydvendt terrasse og adgang til nedsænket UDESTUE med gulvvarme og PVC termovinduer. Hyggelig STUE med pejs og god plads til sofaarrangement. Flot BADEVÆRELSE fra 2014 med bruser, ekstra håndvask og børnetoilet. Stort BRYGGERS med klinkegulv og fin plads til garderobe, samt familiens fodtøj. Bord med vask, masser af skabe og god plads til vaskemaskine og tørretumbler. SOVEVÆRELSE med god skabsplads. KONTOR/VÆRELSE.
1. sal:
Flot BADEVÆRELSE med badekar og bruseniche. Lyst inventar med god skabsplads. 5 gode VÆRELSER. Disponibelt rum – til opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Melbærvej 25 , 6920 Videbæk1.895.000 kr.7.996 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.534 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 244 ㎡Grund: 975 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1986

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x