Blåregnvej 28, 8930 Randers NØ

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt villa

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

I den nordøstlige bydel af Randers sælges nu denne fine bolig på hele 142 m2 bolig og 81 m2 god kælder. For enden af lukket vej, tæt på gode indkøbsmuligheder, skole og børnepasning. Her er en stor carport med redskabsrum og en skøn og nem lukket østvendt have med stor græsplæne, flere fliseterrasser samt en ualmindelig dejlig og stor udestue, som forlænger sæsonen med mange måneder og gør stuearealet en del større. Fra Blåregnvej er der ca. 20 min gang til midtbyen og beliggenheden er meget velegnet, hvis man f.eks. arbejder på sygehuset.

Ejendommen er utrolig velholdt og indeholder bl.a et stort vindfang og gangareal. Dejligt badeværelse fra 2006 med brus, stort bryggers med udgang til haven, stort soveværelse, 2 værelser (mulighed for 3), dejligt moderniseret køkken fra 2006 samt en stor vinkel opholdsstue med opmuret pejsearrangement og med direkte adgang til stor udestue på 30 m2. Kælderen indeholder 2 disponible rum, en stor gildesal, et badeværelse og et stort vaskehus med direkte adgang til haven.

Huset er omfuget og hulmursisoleret, her er skiftet vinduer i 2009, der er efterisoleret på loftet, gavle med hardyplank og meget mere.

Supplerende oplysninger:
Tag: Eternittag
Ydermur: Gule sten – omfuget
Antenneforhold og internetforbindelse: Stofa
Kloakforhold: Separeret kloak / Vi henviser til ejendomsdatarapport
Afstand til skole, daginstitution, indkøb: max 500 meter
Overtagelse: Flexibel…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåregnvej 28 , 8930 Randers NØ1.995.000 kr.11.227 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.768 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 952 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1964

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x